×
Hyrja
Profili

Tema te lira - Chit-Chat Shqip


Pergjigje nga: M1LaNiST, MUAHHH, Pink PearL

El_Diablo

*Pergjigje nga: Seviyorum, CrYsTaL TeaRs, Lisa

Borebardha u Trashegofsh dhe jetë te Lumtur!

*
Pergjigje nga: Dardhanus, valdoente, shkenctari nr 1

Ju pelqen avatari im?

*

Pergjigje nga: Pirro_Molosi, Bekimi, celjeta

Desperate Housemen...


kapetani79
ne: 19-06-2006, 05:10:55

votra krutane

Café Zerion ツ

kruja ose ndryshe sic i therrasin ballkoni i shqiperise si gjithmone nje mikpritese ejani dhe bashkohuni rreth votres sonePergjigje nga: Kreksi, shorty, MiStRecE_BeRaTSe

Erdhi per juPergjigje nga: Eni, Lucent, 007

For fvck's sake.