×
Hyrja
Profili

Anetarit te Meparshem i Dhuroj...

Anetarit te Meparshem i Dhuroj...

· 4181 · 65494

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

#875 ne: 06-07-2008, 23:03:33
nje trendafil :D

 • Postime: 1431
 • Gjinia: Mashkull

#876 ne: 06-07-2008, 23:07:37
kete

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

#877 ne: 06-07-2008, 23:17:48
uau thnx :perqafim

 • Postime: 577
 • Gjinia: Femer

#878 ne: 09-07-2008, 10:02:39
 :lule :-* :perqafim

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

#879 ne: 10-07-2008, 10:59:44
nje kinez,,, :D

 • Postime: 577
 • Gjinia: Femer

#880 ne: 10-07-2008, 11:04:33
 LOL LOL Amin... Kesaj nji  :perqafim :puth

 • Postime: 1007
 • Gjinia: Femer

#881 ne: 10-07-2008, 11:17:04
kesaj i dhuroj nje leksion falas per provimin LOL

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

#882 ne: 10-07-2008, 19:01:15
Kjo nje  :-* :-*

 • Postime: 4261

#883 ne: 10-07-2008, 19:34:41
Nje puthje te zjarret kesaj siper

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

#884 ne: 10-07-2008, 19:35:48
nga ky du nja pergjigje une,,asgje tjeter iher prej here,,,

 • Postime: 4261

#885 ne: 10-07-2008, 19:38:12
Nga kjooo du qe te me besoj ne ate pergjigjie qe i kam dhene :D

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

#886 ne: 10-07-2008, 19:40:04
Ky te jete 100% me mua ose pa mua fare,,,

 • Postime: 4261

#887 ne: 10-07-2008, 19:54:09
Vetem dua qe te me besoj dhe te me doj asgje tjeter :D

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

#888 ne: 10-07-2008, 19:56:12
vetem nje,, :-* :-*

 • Postime: 12234

#889 ne: 10-07-2008, 19:57:27
Jo vetem nje.por nje buqete  :-* :-*.............. :D

 • Postime: 4261

#890 ne: 10-07-2008, 19:59:43
Ketij nje litar qe te var veten :D

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

#891 ne: 10-07-2008, 20:00:48
hahah ka doli bree ai??,,,si fshehurazi ka ardh i dha ato dhe iki :D

Ketij siper nje marry kiss or miss?,,cilen te doje ky :)

 • Postime: 4261

#892 ne: 10-07-2008, 20:03:06
Ate te paren natyrisht :D

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

#893 ne: 10-07-2008, 20:05:25
Ate ta dhuroj ;)

 • Postime: 4261

#894 ne: 10-07-2008, 20:10:49
Edhe une tyy ate ta dhurojj  :perqafim

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

#895 ne: 10-07-2008, 20:11:42
Nje perqafim te ngrohte nga larg,,, :perqafim

 • Postime: 541
 • Gjinia: Mashkull

#896 ne: 10-07-2008, 20:44:52

  Nje perqafim te zjarrte ne afersi apsolute

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

#897 ne: 10-07-2008, 20:48:58
nje,, :-* :lule

 • Postime: 1580

#898 ne: 10-07-2008, 21:44:56
Nje pako orbit :D

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

#899 ne: 10-07-2008, 21:46:11
Nje SPF15 :D

Temat e fundit