Çdo të benit buzë detit ne një perëndim magjepes? - 44 - Café Zerion ツ

×
Hyrja
Profili

Çdo të benit buzë detit ne një perëndim magjepes?

Çdo të benit buzë detit ne një perëndim magjepes?

· 5624 · 106157

#1075 ne: 16-05-2008, 21:31:18
do beja  greve ne seks ahhaaaa

 • Postime: 1431
 • Gjinia: Mashkull

#1076 ne: 16-05-2008, 21:35:11
do merja 1 kamer dhe do prodhoja kaseta porno   LOL LOL

#1077 ne: 16-05-2008, 22:05:11
ua ka ikur koha kaseta....tani cdo gje perhapet me bluthoothin  ahaaha

 • Postime: 1431
 • Gjinia: Mashkull

#1078 ne: 16-05-2008, 22:19:50
epo une jam me te vjetren.   :D :P

#1079 ne: 16-05-2008, 22:22:12
ahha do ti blene pleqte videot LOL

 • Postime: 1431
 • Gjinia: Mashkull

#1080 ne: 16-05-2008, 22:23:32
po nuk eshte e veshtire qe te gjej treg.   :D :D

#1081 ne: 16-05-2008, 22:27:11
nejse une...pasi do kisha ben greve ne seks....do mblidhja veten dhe do drejtoja njerin drejt hotelit+vazhdimin e dini vet LOL

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#1082 ne: 16-05-2008, 23:36:47
...Veteflijim :D :D

#1083 ne: 16-05-2008, 23:38:02
rri moj se na duhesh

#1084 ne: 16-05-2008, 23:55:44
do doja te isha me dike dhe te loznim kala dibrance here te ma hipte here ta hipshja. uuuu sa bukur

 • Postime: 7470
 • Gjinia: Mashkull

#1085 ne: 17-05-2008, 11:35:17
Do ja lypja ndonje sirene te vetmuar. LOL LOL LOL

#1086 ne: 17-05-2008, 12:05:21
do do.............haja kokoshka

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#1087 ne: 18-05-2008, 16:05:52
do flisja me heshtjen...

 • Postime: 1431
 • Gjinia: Mashkull

#1088 ne: 18-05-2008, 19:35:54
do sillja ca re shiu   LOL LOL

#1089 ne: 18-05-2008, 23:13:21
do thyeja heshtjen e dream dhe do i beja shoqeri zhurmuese

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#1090 ne: 19-05-2008, 12:07:51
Harakiri...bashke me këtë sipër :D :D

 • Postime: 1460

#1091 ne: 19-05-2008, 12:08:45
Joooooooooo pse keshtu, kaq bosh paska qene bregu i detit LOL

 • Postime: 1007
 • Gjinia: Femer

#1092 ne: 19-05-2008, 14:08:03
Nuk do rrija ne breg por brenda ne uje duke notuar ne ate perendim te mbrekullueshem.

 • Postime: 7470
 • Gjinia: Mashkull

#1093 ne: 19-05-2008, 14:27:35
Do hyja te lahesha ne Stefin... :P

 • Postime: 1007
 • Gjinia: Femer

#1094 ne: 19-05-2008, 14:50:06
Shpresoj mos me mbysesh  :D

 • Postime: 7470
 • Gjinia: Mashkull

#1095 ne: 19-05-2008, 14:57:34
Pse duhet? :P :P

Ka gjera te tjera per te bere aty. :D

 • Postime: 1007
 • Gjinia: Femer

#1096 ne: 19-05-2008, 15:13:47
ehe ke te drejte  :-[ :-[ :-[

 • Postime: 1431
 • Gjinia: Mashkull

#1097 ne: 19-05-2008, 21:27:07
do prisja te vinte titaniku.   :D :D

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#1098 ne: 19-05-2008, 21:57:30
do prisja të vinte titaniku.   :D :D

sa e gjate paska per te qene pritja joteeee :D :D

ca do beja...do pikturoja me mendje profilin e dikujt...ne gjysmemuzgun e kuqerremte..

 • Postime: 1431
 • Gjinia: Mashkull

#1099 ne: 19-05-2008, 21:59:29
sa e gjatë paska për te qenë pritja joteeee :D :D

ca do bëja...do pikturoja me mendje profilin e dikujt...ne gjysmemuzgun e kuqerremte..


jo mi, ja vjen tani me trenin e ores 11   :D

Temat e fundit