×
Hyrja
Profili

Çdo të benit buzë detit ne një perëndim magjepes?

Çdo të benit buzë detit ne një perëndim magjepes?

· 5624 · 105993

 • Postime: 3548
 • Gjinia: Mashkull

#4950 ne: 07-01-2012, 19:56:36
.do shikoja film pa para :)

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer

#4951 ne: 07-01-2012, 19:58:35
Do pija birra me shoqen time :)

 • Postime: 2568

#4952 ne: 07-01-2012, 21:54:18
do beja nje grope qe te binin ata qe kalonin aty

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#4953 ne: 08-01-2012, 01:37:51
do meditoja duke pi 1 cinare

 • Postime: 1209
 • Gjinia: Mashkull

#4954 ne: 08-01-2012, 01:41:48
Dikur shkruja shpesh tek kjo tema :D

Do te pija nje gote champagne

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#4955 ne: 08-01-2012, 01:46:21
mos do dhe ndonje luleshtrydhe

 • Postime: 1209
 • Gjinia: Mashkull

#4956 ne: 08-01-2012, 01:47:24
Flm...... Mos ma kafshon ti ama...

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#4957 ne: 08-01-2012, 01:47:59
une kam timen pse do kafshoj tenden :P

 • Postime: 1209
 • Gjinia: Mashkull

#4958 ne: 08-01-2012, 01:49:28
Do pija champagne duke te pare se si kafshon luleshtrydhen :P

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#4959 ne: 08-01-2012, 01:56:52
cin cin  :engjell:

 • Postime: 1209
 • Gjinia: Mashkull

#4960 ne: 08-01-2012, 02:00:37
Cin cin.... Dmth e pranove ftesen?? :engjell:

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#4961 ne: 08-01-2012, 02:01:46
e para me te bere i ndan 1 det i tere :P

 • Postime: 1209
 • Gjinia: Mashkull

#4962 ne: 08-01-2012, 02:04:40
Dmth qenche ana tjeter e detit... Tani e kuptova.... Cin :engjell:

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#4963 ne: 08-01-2012, 02:06:32
eee... fiks perballe teje

 • Postime: 1209
 • Gjinia: Mashkull

#4964 ne: 08-01-2012, 02:09:45
Do te shikoja te njetat yje qe sheh ti :engjell:

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#4965 ne: 08-01-2012, 02:11:38
do lahesha ne det

 • Postime: 1209
 • Gjinia: Mashkull

#4966 ne: 08-01-2012, 02:14:03
Edhe une..... Po si ama???!! :P

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#4967 ne: 08-01-2012, 02:14:56
stil bretkoce LOL

 • Postime: 1209
 • Gjinia: Mashkull

#4968 ne: 08-01-2012, 02:19:27
Mos qesh shum, se po na zgjon komshit :D

Do t prisja kofshet e bretkoses...... :D :P

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#4969 ne: 08-01-2012, 02:21:41
fiksim e kam te zhytem naten ne det me pajisje zhytesi kuptohet

 • Postime: 3258
 • Gjinia: Mashkull

#4970 ne: 08-01-2012, 02:23:15
Do kisha shijuar dallget e detit dhe pastaj ndoshta do isha lare, nese do ishte nje nate me hene.
hmmmm... me mungon shume nje kohe :(

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer

#4971 ne: 08-01-2012, 17:32:49
Seks   :P

 • Postime: 7457
 • Gjinia: Mashkull

#4972 ne: 08-01-2012, 17:33:09
me misinn ate qe do ajo :P

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer

#4973 ne: 08-01-2012, 17:35:36
Mos ma prish....deshiren Tipi.  :P

 • Postime: 7457
 • Gjinia: Mashkull

#4974 ne: 08-01-2012, 17:36:31
une do ta bej me me fishekzjarre sec u hodhen ne Tr per vitin e Ri. :P :P

Temat e fundit