×
Hyrja
Profili

Çdo të benit buzë detit ne një perëndim magjepes?

Çdo të benit buzë detit ne një perëndim magjepes?

· 5624 · 106018

 • Postime: 253

#5600 ne: 30-03-2019, 15:23:20
Une breg jam...not sdi , se haj ate koqe ullini me hy e mos me dal mo LOL

 • Postime: 7064
 • Gjinia: Femer

#5601 ne: 30-03-2019, 15:28:29
Ngelet buze detit jarebi 😂😂

 • Postime: 3003
 • Gjinia: Mashkull

#5602 ne: 30-03-2019, 15:35:08
Une per vete buze liqenit.. Nuk e nderroj me detin qameti u boft :P

 • Postime: 27104
 • Gjinia: Mashkull

#5603 ne: 30-03-2019, 16:00:04
Do mesoja notin🤣

 • Postime: 253

#5604 ne: 30-03-2019, 16:21:43
Berni ik ne liqen se ta meson Bekimi me gjithe zhaba lol

 • Postime: 3003
 • Gjinia: Mashkull

#5605 ne: 30-03-2019, 16:24:45
Hahahahahaha me mire po e le me zhabat LOL

 • Postime: 12743

#5606 ne: 02-04-2019, 17:32:29
Opo asigjo sdo beja ...max do pija i corona  :P

 • Postime: 7458
 • Gjinia: Mashkull

#5607 ne: 02-04-2019, 17:35:56
Do hidhja grepat dhe do boshoja nje arke me birra thjesht paster e bukur. :P

 • Postime: 12743

#5608 ne: 02-04-2019, 17:42:52
Do i cinare Tipi? :P

 • Postime: 7458
 • Gjinia: Mashkull

#5609 ne: 02-04-2019, 17:57:13
Pas sexit lol ashtu pas perenimit. :D

 • Postime: 12743

#5610 ne: 02-04-2019, 20:03:35
Provoje i here edhe pergjate LOL

 • Postime: 7458
 • Gjinia: Mashkull

#5611 ne: 02-04-2019, 20:25:08
Nuk pret aq gjate perendimi Mishele, keshtuqe tak e fak e bap e marojm pune. :P

 • Postime: 12743

#5612 ne: 02-04-2019, 20:29:03
Shiko se po me duket vetja si sorre meqe ske pula ktej lol

Mos abuzo o burre kshu LOL

 • Postime: 7458
 • Gjinia: Mashkull

#5613 ne: 02-04-2019, 20:48:08
ca t'jet a bo keq, jete burgu me xhan edhe peshkaqenin e shklym. LOL

 • Postime: 12743

#5614 ne: 02-04-2019, 20:57:48
Une kam gjet i oktapodh dhe po loz.....do i tentakul borxh LOL

 • Postime: 7458
 • Gjinia: Mashkull

#5615 ne: 02-04-2019, 21:06:57
Une kam gjet i oktapodh dhe po loz.....do i tentakul borxh LOL
Ce dua apo te luaj shpatash. LOL

 • Postime: 12743

#5616 ne: 02-04-2019, 21:18:14
Di une.....thashe te jepja nje meqe ka shume lol

 • Postime: 229

#5617 ne: 06-03-2020, 14:19:35
 
 


Kafene :)

 • Postime: 7064
 • Gjinia: Femer

#5618 ne: 06-03-2020, 22:04:14
Buze lagunes  :D

 

 • Postime: 7458
 • Gjinia: Mashkull

#5619 ne: 27-03-2020, 12:03:55
Done pija me qejf nje ekspress dhe nje teke konjak.

 • Postime: 7064
 • Gjinia: Femer

#5620 ne: 27-03-2020, 20:26:36
Do vrapoja  :D

 • Postime: 7458
 • Gjinia: Mashkull

#5621 ne: 28-03-2020, 14:52:42
Aty jam itash.... jam ul ne karrige ene po shoh valet.

 • Postime: 7064
 • Gjinia: Femer

#5622 ne: 03-04-2020, 20:42:09
Lum si ti  :D

 • Postime: 7458
 • Gjinia: Mashkull

#5623 ne: 29-09-2020, 21:19:50
Di un ... lol

Temat e fundit