Cdo te deshironit te kishit kete nate? - 111 - Café Zerion ツ

×
Hyrja
Profili

Cdo te deshironit te kishit kete nate?

Cdo te deshironit te kishit kete nate?

· 3368 · 51888

 • Postime: 414
 • Gjinia: Mashkull

#2750 ne: 07-12-2011, 00:23:49
Ty prane. ;)

 • Postime: 1508
 • Gjinia: Femer

#2751 ne: 13-12-2011, 14:43:20
ate prane.....

 • Postime: 12743

#2752 ne: 13-12-2011, 14:44:33
qetesine time dua....se kush mutin ma ka vjedh.... :P

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#2753 ne: 13-12-2011, 15:06:53
mos shifja dhe mos degjoja vetem per sonte  :P

 • Postime: 116
 • Gjinia: Femer

#2754 ne: 13-12-2011, 15:09:09
Banderasonin :P
(Antonio lol)

 • Postime: 12743

#2755 ne: 13-12-2011, 15:09:20
mos shifja dhe mos degjoja vetem per sonte  :P

gje qe behet eshte....ik ne pyll , mbyll cenlularin,mbyll lapitopin, mbyll veshet dhe mos i hap syte

ti do jesh e qete me ne fund LOL

 • Postime: 2173

#2756 ne: 13-12-2011, 15:09:34
qetesine time dua....se kush mutin ma ka vjedh.... :P
..çfar tiparesh kishte? :P

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#2757 ne: 13-12-2011, 15:10:34
gje qe behet eshte....ik ne pyll , mbyll cenlularin,mbyll lapitopin, mbyll veshet dhe mos i hap syte

ti do jesh e qete me ne fund LOL

kam fryke mos me ha noj gjo e eger LOL

 • Postime: 12743

#2758 ne: 13-12-2011, 15:10:56
nuk te ha..shume shume do te te ruaj LOL

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#2759 ne: 13-12-2011, 15:11:24
nuk te ha..shume shume do te te ruaj LOL

cte me ruaj moj  :D

 • Postime: 2173

#2760 ne: 13-12-2011, 15:11:46
po ty kush do te ruaje se? :P

 • Postime: 12743

#2761 ne: 13-12-2011, 15:12:30
une nuk dua shkeputje nga bota......jetoj ne zhurme....dhe dua te jem e perhumbur ne kaosin e zhurmes....me kuptoveeee

 • Postime: 12743

#2762 ne: 13-12-2011, 15:12:53
cte me ruaj moj  :D

qe mos te te haj egersira de LOL

 • Postime: 2173

#2763 ne: 13-12-2011, 15:15:19
une nuk dua shkeputje nga bota......jetoj ne zhurme....dhe dua te jem e perhumbur ne kaosin e zhurmes....me kuptoveeee
une po..per Shejin nuk jam i sigurte :P

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#2764 ne: 13-12-2011, 15:15:29
:(

 • Postime: 12743

#2765 ne: 13-12-2011, 15:15:58

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#2766 ne: 13-12-2011, 15:16:33
une po..per Shejin nuk jam i sigurte :P

une du me u shkeput o grenso ne maje te hundes ma ka sjelle zhurma

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#2767 ne: 13-12-2011, 15:17:01
ca ke putulushja ime? :)

keqkuptime leshi

te tipit

je ti atje jam une ketu, asaj i djeg :(

 • Postime: 12743

#2768 ne: 13-12-2011, 15:18:25
uuu sa bukur....hidhi uje ti shuhet ose thuaji....Kruaje se te djeg e me shume LOL

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#2769 ne: 13-12-2011, 15:19:04
uuu sa bukur....hidhi uje ti shuhet ose thuaji....Kruaje se te djeg e me shume LOL

edhe kur e ke robin tat :( sja them dot

 • Postime: 12234

#2770 ne: 13-12-2011, 15:19:17
Nje loje xhingli mingli  :D

 • Postime: 1508
 • Gjinia: Femer

#2771 ne: 13-12-2011, 15:19:45
rremuje si gjithmone  :D

 • Postime: 12743

#2772 ne: 13-12-2011, 15:19:45
edhe kur e ke robin tat :( sja them dot

epo thuaji hap ventilatorin te te freskoj pak.....

 • Postime: 2173

#2773 ne: 13-12-2011, 15:20:10
keto jane keqkuptime te mirekuptushme :P

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#2774 ne: 13-12-2011, 15:21:17
keqkuptime leshi grenso te qe noj tjeter ja kisha ven breket ne maje te kokes nashti

Temat e fundit