Cdo te deshironit te kishit kete nate? - 117 - Café Zerion ツ

×
Hyrja
Profili

Cdo te deshironit te kishit kete nate?

Cdo te deshironit te kishit kete nate?

· 3368 · 51886

 • Postime: 7467
 • Gjinia: Mashkull

#2900 ne: 17-02-2012, 22:53:30
qenka keq per sherr sot kjo, do i them Ard ta mbylli ose mos e pranoje .. LOL LOL

 • Postime: 1508
 • Gjinia: Femer

#2901 ne: 17-02-2012, 22:58:06
qenka keq per sherr sot kjo, do i them Ard ta mbylli ose mos e pranoje .. LOL LOL
   nuk me le jashte Meridiani :-D

 • Postime: 7467
 • Gjinia: Mashkull

#2902 ne: 17-02-2012, 22:59:53
   nuk me le jashte Meridiani :-D
hajde pra shihena kur te shihena atje. ;)

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer

#2903 ne: 18-02-2012, 20:34:43
Gjume :D

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#2904 ne: 20-02-2012, 11:25:55
....kete dite do doja te isha diku ne Durres. Me mungon Shqiperia. ^o)

 • Postime: 2568

#2905 ne: 21-02-2012, 21:47:49
misin

 • Postime: 1012
 • Gjinia: Femer

#2906 ne: 21-02-2012, 21:50:42
Qetesi.

 • Postime: 2568

#2907 ne: 21-02-2012, 21:51:46
ca ka endra shum pergjumesh sot

 • Postime: 1012
 • Gjinia: Femer

#2908 ne: 21-02-2012, 21:52:47
E raskapitur Vuli  :)

 • Postime: 2568

#2909 ne: 21-02-2012, 21:53:40
e di un cte duhet ty sonte po cte bej qe te kam larg

 • Postime: 1012
 • Gjinia: Femer

#2910 ne: 21-02-2012, 21:55:02
LOL. Ajo te rraskapit me shume LOL

 • Postime: 2568

#2911 ne: 21-02-2012, 21:55:58
kot se ke emrin shejtan se mendja vetem per shejntalleqe te vete :D

 • Postime: 1012
 • Gjinia: Femer

#2912 ne: 21-02-2012, 21:57:38
Jo mo ty hic shenjtori im LOL

 • Postime: 2568

#2913 ne: 21-02-2012, 21:59:22
LOL LOL

 • Postime: 1012
 • Gjinia: Femer

#2914 ne: 21-02-2012, 22:00:20
Vetem ne nje gje je shenjtor se e ben me shpirt me cdo lloj specie LOL

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#2915 ne: 21-02-2012, 22:00:53
nji gote vere dhe njonin per qejf

 • Postime: 2568

#2916 ne: 21-02-2012, 22:01:17
jam djal i ndjeshem un po jo me cdo lloj se i zgjedh

 • Postime: 2568

#2917 ne: 21-02-2012, 22:01:50
nji gote vere dhe njonin per qejf
kam nje shishe te  pa hapur do bashkohesh  :D

 • Postime: 1012
 • Gjinia: Femer

#2918 ne: 21-02-2012, 22:02:23
Ste besoj Vuliii  :D

 • Postime: 2568

#2919 ne: 21-02-2012, 22:03:10
beso dhe kontrollo  :D

 • Postime: 1012
 • Gjinia: Femer

#2920 ne: 21-02-2012, 22:03:58
Jo se harxhoj kohen me ty une ti do dedektiv privat LOL

 • Postime: 2568

#2921 ne: 21-02-2012, 22:04:58
jo me jo ke krijuar pershtypje te gabuar pyet ndonje shoqe dhe ke per te me besuar  :D

 • Postime: 1012
 • Gjinia: Femer

#2922 ne: 21-02-2012, 22:05:56
I besoj pershtypjes se pare une  :P

 • Postime: 2568

#2923 ne: 21-02-2012, 22:06:53
cke ti se do e regulloj opinionin me kalimine  kohes ;)

 • Postime: 1012
 • Gjinia: Femer

#2924 ne: 21-02-2012, 22:08:25
U plaka une deri atehere  :D

Temat e fundit