Cdo te deshironit te kishit kete nate? - 23 - Café Zerion ツ

×
Hyrja
Profili

Cdo te deshironit te kishit kete nate?

Cdo te deshironit te kishit kete nate?

· 3368 · 51885

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#550 ne: 20-05-2009, 17:16:59
Al Pacinon  :D

 • Postime: 7467
 • Gjinia: Mashkull

#551 ne: 20-05-2009, 17:21:00
shalkiren. LOL

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#552 ne: 20-05-2009, 17:22:19
 :D

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer

#553 ne: 20-05-2009, 22:11:06
Buke e kripe e zemer te gjere :D

 • Postime: 1936
 • Gjinia: Mashkull

#554 ne: 20-05-2009, 22:28:32
nje zemergjere si puna e kesaj :)

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer

#555 ne: 20-05-2009, 22:31:55
Bujrum mer kripen vetem LOL LOL

 • Postime: 1936
 • Gjinia: Mashkull

#556 ne: 20-05-2009, 22:35:47
e rendesishme eshte ajo <bujrum> se cfare eshte kopetence e imja LOL

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer

#557 ne: 20-05-2009, 22:38:56
Sjan kompetencat e tua Zemergjeresia ime ore :D

 • Postime: 1936
 • Gjinia: Mashkull

#558 ne: 20-05-2009, 22:42:52
Sjan kompetencat e tua Zemergjeresia ime ore :D
zemergjerat si ty jane kopetenc e imja :P,pervec se zemergjere je dhe e bukur :)

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer

#559 ne: 20-05-2009, 22:45:40
eee me pe te ajo fotoja ti.. :P

 • Postime: 1936
 • Gjinia: Mashkull

#560 ne: 20-05-2009, 22:48:28
eee me pe te ajo fotoja ti.. :P
te kam pare live ca fotoje ajo e fotos eshte shume inferiore   :)

 • Postime: 7467
 • Gjinia: Mashkull

#561 ne: 20-05-2009, 22:49:29
Ate qe pata ne mengjes dhe ne dreke. :P

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer

#562 ne: 20-05-2009, 22:51:15
Çfare ishte ajo gje mo Tipo... :D

Ndersa une ate dreken e shijshme qe hengra sot :)

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer

#563 ne: 20-05-2009, 22:51:58
te kam pare live ca fotoje ajo e fotos eshte shume inferiore   :)

Titi mos nxirr sekretet :D

 • Postime: 7467
 • Gjinia: Mashkull

#564 ne: 20-05-2009, 22:52:48
Çfare ishte ajo gje mo Tipo... :D


C'te duhet ty apo ke kurreshtje? :P

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer

#565 ne: 20-05-2009, 22:54:34
C'te duhet ty apo ke kurreshtje? :P

Jo ore po per te qare nje hall...jemi ketu :P

 • Postime: 12234

#566 ne: 20-05-2009, 22:55:10
Avatarin tim... :D

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#567 ne: 20-05-2009, 22:55:50
LOL LOL LOL

 • Postime: 7467
 • Gjinia: Mashkull

#568 ne: 20-05-2009, 22:56:59
Jo ore po per te qare nje hall...jemi ketu :P
Pse kisha idene qe kete teme e kisha hap per qejf une/?  hmmmmm: LOL LOL LOL

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer

#569 ne: 20-05-2009, 23:00:09
Pse kisha idene qe kete teme e kisha hap per qejf une/?  hmmmmm: LOL LOL LOL

Epo nuk ka qejf po halle ;)

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#570 ne: 20-05-2009, 23:00:57
Al Pacinon une  :D

 • Postime: 12234

#571 ne: 20-05-2009, 23:01:43
Angelinen une.... :D

 • Postime: 7467
 • Gjinia: Mashkull

#572 ne: 20-05-2009, 23:08:07
Epo nuk ka qejf po halle ;)
relaks take it easy moj shoqe. :P

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#573 ne: 20-05-2009, 23:09:10
drumbane LOL LOL

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer

#574 ne: 20-05-2009, 23:09:25
relaks take it easy moj shoqe. :P

E thashe per ty se une qete e marr :D ;)

Temat e fundit