Cdo te deshironit te kishit kete nate? - 31 - Café Zerion ツ

×
Hyrja
Profili

Cdo te deshironit te kishit kete nate?

Cdo te deshironit te kishit kete nate?

· 3368 · 51889

 • Postime: 2287
 • Gjinia: Mashkull

#750 ne: 20-08-2009, 01:09:16
si gjithmone...drejt

dhe kur te te vije gjumi me 3go  :D

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#751 ne: 20-08-2009, 01:11:11
hahahaaa po po postimi i fundit dhe e mbyllim

me thene te drejten 5 te takon me mik po te ve 6 per hater te chorrit nje 7 mo.... besoj i kenaqur je me noten  :D


 • Postime: 2287
 • Gjinia: Mashkull

#752 ne: 20-08-2009, 01:12:59
jo mos me mbylle noten...dua per ne afatin tjeter  :D

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#753 ne: 20-08-2009, 01:14:08
duku nga vjeshta per permiresim kete sezon nje shtate ke vec po me korruptove e mund te ndryshoj mendje  :D :P LOL

 • Postime: 2287
 • Gjinia: Mashkull

#754 ne: 20-08-2009, 01:15:58
nuk me takon stilit tim...harove qe jam i sinqert  :D

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#755 ne: 20-08-2009, 01:17:11
hahahaaaa 8 e meriton nuk re pre e provokimit LOL LOL

 • Postime: 2287
 • Gjinia: Mashkull

#756 ne: 20-08-2009, 01:19:05
thnx  ;) ... :pafshim

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#757 ne: 20-08-2009, 01:19:37
naten  gjum:

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

#758 ne: 20-08-2009, 09:09:55
Nje ore bised pa nderprere me baby_n tim..

 • Postime: 2287
 • Gjinia: Mashkull

#759 ne: 20-08-2009, 10:54:04
ti shohe armiqet te perkulur para meje  :D

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#760 ne: 20-08-2009, 14:15:50
te takoja miqte e mi te benim ca gallata se kemi kohe pa be :D

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer

#761 ne: 20-08-2009, 23:59:23
Ndjenjat dhe kujtimet e femijrise :)

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#762 ne: 21-08-2009, 00:00:32
ate qe se kam me

 • Postime: 2287
 • Gjinia: Mashkull

#763 ne: 21-08-2009, 01:16:49
paqe o mike...

as une nuk e kam por do takohemi dikur  :perqafim

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#764 ne: 22-08-2009, 19:45:06
cte me jape zoti

 • Postime: 2287
 • Gjinia: Mashkull

#765 ne: 22-08-2009, 20:30:49
ate qe kerkoje cdo nate...LOL LOL

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer

#766 ne: 23-08-2009, 18:13:11
Nje avion personal e te shetisja gjithe naten.. :D

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#767 ne: 23-08-2009, 18:14:53
hajd beju gati se po vij te te marr LOL

 • Postime: 154
 • Gjinia: Femer

#768 ne: 23-08-2009, 18:23:25
Nje avion personal e te shetisja gjithe naten.. :D
me merr edhe mua  :) se kam mbetur vet :)

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer

#769 ne: 23-08-2009, 18:28:23
Shejtani ate te kuqin apo te ziun do maresh :P Dreza beju gati e dashur se do udhetojme gjate ;) :perqafim

 • Postime: 154
 • Gjinia: Femer

#770 ne: 23-08-2009, 18:43:31
me prit se do te vija shpresoj qe dot kalojm mir? :perqafim

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer

#771 ne: 23-08-2009, 18:46:43
Nuk ka si ndodh ndryshe Dreza ;)

 • Postime: 910
 • Gjinia: Mashkull

#772 ne: 03-10-2009, 22:14:26
Të pija një shishe verë me ndonjërën nga këto lart
 

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#773 ne: 03-10-2009, 22:25:22
...me te gjithe vajzat e forumit, live ne studion ku po zhvillohet ky konkursi per Mister.. :D  :P

 • Postime: 910
 • Gjinia: Mashkull

#774 ne: 03-10-2009, 22:31:18
Më mirë do ishte sikur të kishe qenë vetëm ti në studio.. nuk ka verë për të gjitha ^o)

Temat e fundit