×
Hyrja
Profili

Çfarë i uroni personit te mësipërm?

Çfarë i uroni personit te mësipërm?

· 4734 · 70894

 • Postime: 12234

#825 ne: 07-07-2008, 16:22:30
I uroj qe ai 180 ti behet 185 sa une. :D

 • Postime: 239
 • Gjinia: Mashkull

#826 ne: 07-07-2008, 16:23:53
Kujdes postimet !
« Editimi i fundit: 07-07-2008, 16:26:29 nga Lefter »

 • Postime: 12234

#827 ne: 07-07-2008, 16:26:51
Sherim sa me te shpejte. :D

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

#828 ne: 07-07-2008, 16:29:38
I'm in trouble :S :S :S

 • Postime: 239
 • Gjinia: Mashkull

#829 ne: 07-07-2008, 16:31:22
mos te flas si kosovare

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

#830 ne: 07-07-2008, 16:33:02
flas sic dua vet,,fundaj fundit jam gjysme nga andej,,, ;)

ky nese nuk din te flasi te mos flasi hic,,ta mbaje shtummmmm

 • Postime: 12234

#831 ne: 07-07-2008, 16:33:41
Te mos perzihet tek populli. ;)

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

#832 ne: 07-07-2008, 16:34:16
pune te mbare ti iher me keta tipa ;)

 • Postime: 239
 • Gjinia: Mashkull

#833 ne: 07-07-2008, 16:35:56
te mos llap shum se vje era goja

 • Postime: 236

#834 ne: 08-07-2008, 10:24:44
sezon te mbare dhe pushime te gezuara :) :)

 • Postime: 577
 • Gjinia: Femer

#835 ne: 08-07-2008, 10:39:07
Te jet gjithmon e lumtur :)

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

#836 ne: 08-07-2008, 13:07:38
i uroj martesen,,,lumturi dhe dashuri,,, :)

 • Postime: 2649
 • Gjinia: Mashkull

#837 ne: 08-07-2008, 14:54:08
All the best :D

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

#838 ne: 08-07-2008, 15:12:27
suksese ne c'do gje qe ben,,, :D

 • Postime: 2649
 • Gjinia: Mashkull

#839 ne: 08-07-2008, 15:27:43
pushime te mbara, te sukseshme e te kendshme..

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

#840 ne: 09-07-2008, 10:57:15
ketij i uroj pushime te mbara dhe te mos ngacmoje njeri :D

 • Postime: 12234

#841 ne: 09-07-2008, 12:08:39
I uroj te behet shum e pasur e pasur e pasur dhe pastaj te mi jep leket mua. :D

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

#842 ne: 09-07-2008, 12:20:26
I uroj qe te mos pretendoje per ate pune :D

 • Postime: 12234

#843 ne: 09-07-2008, 12:21:33
I uroj qe te mbushet mend dhe mi jep. :D

 • Postime: 7457
 • Gjinia: Mashkull

#844 ne: 09-07-2008, 12:21:59
asgje te vecante. :P

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

#845 ne: 09-07-2008, 12:24:00
te dali me shume jashta se mbeti duke pire dite e nate :D

 • Postime: 7457
 • Gjinia: Mashkull

#846 ne: 09-07-2008, 12:28:35
 :P   te jetoje jetën qe i ka mbet e mos endet forumeve. :P

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

#847 ne: 09-07-2008, 12:31:10
te mos me tregoj mua se c'fare te bej ;)

 • Postime: 7457
 • Gjinia: Mashkull

#848 ne: 09-07-2008, 12:32:17
e beje ate qe i thote mendja pa i degjuar te tjeret. :P

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

#849 ne: 09-07-2008, 12:33:06
Ketij i uroj qe te lexoje signaturen time me shpesh ;)

Temat e fundit