Cfare keni veshur ne keto momente? - 93 - Café Zerion ツ

×
Hyrja
Profili

Cfare keni veshur ne keto momente?

Cfare keni veshur ne keto momente?

· 2323 · 50516

 • Postime: 229

#2300 ne: 23-01-2020, 07:14:03
Ra ne gjume e kjo tema
sikurse antaret.  :)

 • Postime: 7470
 • Gjinia: Mashkull

#2301 ne: 23-01-2020, 16:37:04
Me kominoshe jam vesh .. :P

 • Postime: 1751
 • Gjinia: Femer

#2302 ne: 23-01-2020, 18:43:47
 :)

 • Postime: 7470
 • Gjinia: Mashkull

#2303 ne: 23-01-2020, 18:45:08
:)
edhe ti me kominoshe si un...😝🤣

 • Postime: 1751
 • Gjinia: Femer

#2304 ne: 23-01-2020, 18:49:14
edhe ti me kominoshe si un...😝🤣

Plaç hë   LOL
Wrap dress është  :D

 • Postime: 7470
 • Gjinia: Mashkull

#2305 ne: 23-01-2020, 18:50:09
Plaç hë   LOL
Wrap dress është  :D
pyet robi per me zgjerue horizontet..:P

 • Postime: 1751
 • Gjinia: Femer

#2306 ne: 23-01-2020, 19:00:29
pyet robi per me zgjerue horizontet..:P

Mendjen dhe shijen besoj mjaft të zgjeruara i ke, tani edhe horizontet!  :P

p.s. pyet lirisht se nuk ka pyetje të këqija por përgjigjet mund të jenë  ;) i themi këndej nga veriu.

 • Postime: 26707
 • Gjinia: Mashkull

#2307 ne: 23-01-2020, 19:02:26
@Parloté rri ne Danimarke e bardhe si daneze :D

 • Postime: 1751
 • Gjinia: Femer

#2308 ne: 23-01-2020, 19:06:55
@Parloté rri ne Danimarke e bardhe si daneze :D

 LOL
Kot edhe me marë ngjyrë artificiale, e mos flas për ato natyrale, vetëm pak në pranverë dhe dimrit i shohim....

 • Postime: 7066
 • Gjinia: Femer

#2309 ne: 23-01-2020, 19:45:33

 • Postime: 2173

#2310 ne: 24-01-2020, 10:24:06
kur do shohim gjysmen tjeter o parlote ;)

 • Postime: 1751
 • Gjinia: Femer

#2311 ne: 24-01-2020, 14:47:36
kur do shohim gjysmen tjeter o parlote ;)

Herën tjetër  ;)

 • Postime: 7470
 • Gjinia: Mashkull

#2312 ne: 24-01-2020, 15:34:22
Sot jam vesh bukur shum..:P

 • Postime: 1751
 • Gjinia: Femer

#2313 ne: 31-01-2020, 19:37:25
 :)

 
« Editimi i fundit: 01-02-2020, 08:22:52 nga Gjumashi »

 • Postime: 7470
 • Gjinia: Mashkull

#2314 ne: 31-01-2020, 20:05:52

 • Postime: 2173

#2315 ne: 03-02-2020, 09:04:23
:)

 

e mbajte fjalen..por presim me shume.. :P

 • Postime: 1751
 • Gjinia: Femer

#2316 ne: 06-02-2020, 14:54:57
🙂

 
« Editimi i fundit: 07-02-2020, 08:26:12 nga Gjumashi »

 • Postime: 2173

#2317 ne: 07-02-2020, 09:36:01
ec aty.. ;)..vazhdo avash..avash hmmmmm:

 • Postime: 7470
 • Gjinia: Mashkull

#2318 ne: 07-02-2020, 13:27:08
Me robdeshamber jam...:P

 • Postime: 1751
 • Gjinia: Femer

#2319 ne: 07-03-2020, 19:01:22
. :)
 
« Editimi i fundit: 09-03-2020, 09:23:30 nga Gjumashi »

 • Postime: 3258
 • Gjinia: Mashkull

#2320 ne: 07-03-2020, 19:38:10
Si nje Zonje e vertet :)

 • Postime: 229

#2321 ne: 08-03-2020, 19:35:39
 


Qeshtu tani :)

 • Postime: 7066
 • Gjinia: Femer

#2322 ne: 09-03-2020, 10:33:49
Si për feste Passion 😁

Temat e fundit