×
Hyrja
Profili

Çfarë ngjyrë kanë ato.....

Çfarë ngjyrë kanë ato.....

· 1407 · 36708

 • Postime: 4261

#1050 ne: 02-08-2008, 16:05:50
Nuk është për ty kjo zemra joo :D

 • Postime: 402
 • Gjinia: Femer

#1051 ne: 02-08-2008, 16:08:08
e pra e mora me mend :P

#1052 ne: 02-08-2008, 19:08:34
ti shof nje here kam veshur a jo :D

 • Postime: 351

#1053 ne: 03-08-2008, 01:00:22
te zeza me nje mbishkrim dashurie pas...te honksha prapakolpin LOL LOL LOL

 • Postime: 2173

#1054 ne: 11-08-2008, 15:13:03
te ruajt zoti ty :perqafim

 • Postime: 2173

#1055 ne: 15-08-2008, 20:20:34
kujdes zogun.se fluturon dhe pastaj. ;).ehh sa vape eshte edhe sot hmmmmm:

 • Postime: 4261

#1056 ne: 19-08-2008, 23:00:09
Hahahah po nuk ditë ta ushqesh te ik vallai ruaje mirë :D :D

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

#1057 ne: 20-08-2008, 18:46:43
Te kuqe..

 • Postime: 12234

#1058 ne: 20-08-2008, 19:07:34
Skan fare. :D

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

#1059 ne: 24-08-2008, 15:22:48
Ngjyre manushaqe...

 • Postime: 12234

#1060 ne: 24-08-2008, 15:39:12
Duam foto duam foto. :D

 • Postime: 12234

#1061 ne: 25-08-2008, 19:46:37
Dua moj foto qe te me hapen syte. :D

 • Postime: 12234

#1062 ne: 25-08-2008, 19:51:29
Nisi me DHL. :D

 • Postime: 12234

#1063 ne: 25-08-2008, 20:01:45
aman mos se ma prish monitorin  :D

 • Postime: 130
 • Gjinia: Femer

#1064 ne: 25-08-2008, 20:24:05
haha ku ju ka shkuar mendja per teme! lol

Transparente te pa kukshme  :D

 • Postime: 2214
 • Gjinia: Femer

#1065 ne: 26-08-2008, 02:43:12
black

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

#1066 ne: 26-08-2008, 11:55:03
Te bardha

 • Postime: 130
 • Gjinia: Femer

#1067 ne: 26-08-2008, 13:54:16
Si kemisha e Trendafilit  :P

 • Postime: 7457
 • Gjinia: Mashkull

#1068 ne: 26-08-2008, 14:27:40
 hmmmmm: mos do te thuash blu :P :D

 • Postime: 130
 • Gjinia: Femer

#1069 ne: 26-08-2008, 14:55:32
hmmmmm: mos do të thuash blu :P :D

po blu me gjemba jeshil  :P

 • Postime: 7457
 • Gjinia: Mashkull

#1070 ne: 26-08-2008, 14:58:32
na thuaj edhe deget dhe i veme kapak. :P

#1071 ne: 26-08-2008, 14:59:47
e kush i mban mend qe en mengjes qe i kam veshur.... :P

 • Postime: 7457
 • Gjinia: Mashkull

#1072 ne: 26-08-2008, 15:01:23
ule koken posht se ndoshta te vijne mendte. LOL LOL LOL

#1073 ne: 26-08-2008, 15:16:59
jo mo koken e ul problemi eshte se sjam si struci. LOL LOL LOL

 • Postime: 7457
 • Gjinia: Mashkull

#1074 ne: 26-08-2008, 16:27:30
jo mo koken e ul problemi është se sjam si struci. LOL LOL LOL
Pe ndonje ngjyre meqe ra fjala? LOL :P

Temat e fundit