Çfarë ngjyrë kanë ato..... - 39 - Café Zerion ツ

×
Hyrja
Profili

Çfarë ngjyrë kanë ato.....

Çfarë ngjyrë kanë ato.....

· 1407 · 36743

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

#950 ne: 21-06-2008, 09:02:17
I vesha te kuqe me shkrim per inatin tend :D

 • Postime: 7468
 • Gjinia: Mashkull

#951 ne: 21-06-2008, 09:30:11
Te bukura i ke po hiqi fare se eshte vape. :P

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

#952 ne: 21-06-2008, 09:38:16
c'do edhe ti ore ne piken e mengjesit?,,, :D

 • Postime: 7468
 • Gjinia: Mashkull

#953 ne: 21-06-2008, 09:46:37
Pashe nje enderr te frikshme me ty dhe u cova me mendimin per te te marre me te mire. :P

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

#954 ne: 21-06-2008, 09:47:57
Dije qe nuk merrem lehte,, :P ;)

 • Postime: 7468
 • Gjinia: Mashkull

#955 ne: 21-06-2008, 09:48:59
Nuk kam pse te marr se vjen vete ti. :P :D

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

#956 ne: 21-06-2008, 09:50:39
 Jojo: Jojo: perq

 • Postime: 26705
 • Gjinia: Mashkull

#957 ne: 21-06-2008, 10:06:33
I vesha te kuqe me shkrim për inatin tënd :D

T'u shtofte inati :D
Por dhe e kuqja mire, se tregon zjarr. :P

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

#958 ne: 21-06-2008, 10:07:31
eehh ashtu de,, :perqafim
Ti nuk tregove se c'fare ngjyre i ke? :D

 • Postime: 26705
 • Gjinia: Mashkull

#959 ne: 21-06-2008, 10:08:40
Aktualisht asgje :D

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

#960 ne: 21-06-2008, 10:09:49
c'po ben ne pc atehere?,, :D

 • Postime: 26705
 • Gjinia: Mashkull

#961 ne: 21-06-2008, 10:12:52
Shume pyetje ben ti  ^o)
Nejse, mqs pyete: hic po shkruaj/lexoj verdalle  :engjell:

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

#962 ne: 21-06-2008, 10:14:10
vec isha kurioze ti lakuriq dhe ketu ne forum,,,nuk i le te tjeret te shkruajn nga imagjinata,, LOL

 • Postime: 2416
 • Gjinia: Femer

#963 ne: 21-06-2008, 17:27:48
roz e flaket

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

#964 ne: 21-06-2008, 18:06:35
tani sa i vesha ngjyre pink :D

 • Postime: 541
 • Gjinia: Mashkull

#965 ne: 21-06-2008, 19:18:02
  Ngjyre e bardhe me një vi te zeze qe i kufizon testiset dhe...

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

#966 ne: 22-06-2008, 00:35:48
Te kuqe me shkrim interesant hihihihi)) hihihihi))

 • Postime: 26705
 • Gjinia: Mashkull

#967 ne: 22-06-2008, 08:57:06
Të kuqe me shkrim interesant hihihihi)) hihihihi))

"Stop Staring at my....
Touch it..."?

LOL

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

#968 ne: 22-06-2008, 09:15:52
"Stop Staring at my....
Touch it..."?

LOL
no no,,,,its
"Shut up and,,," :D

#969 ne: 22-06-2008, 16:43:33
jam me rroba banje

 • Postime: 1431
 • Gjinia: Mashkull

#970 ne: 22-06-2008, 22:45:39

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

#971 ne: 23-06-2008, 00:09:34
zishem jam sonte

 • Postime: 2649
 • Gjinia: Mashkull

#972 ne: 23-06-2008, 00:10:48
aahhaha,,pse  moj.?

Te zeza ehe

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

#973 ne: 23-06-2008, 00:13:59
vec kot ehe
C'fare ngjyre i pate ti? :D

 • Postime: 2649
 • Gjinia: Mashkull

#974 ne: 23-06-2008, 00:16:05
Une te zeza me rreth re perzier si me te barsh,,sa par te mos mbajt zi,,aaha

Temat e fundit