Çfarë ngjyrë kanë ato..... - 40 - Café Zerion ツ

×
Hyrja
Profili

Çfarë ngjyrë kanë ato.....

Çfarë ngjyrë kanë ato.....

· 1407 · 36744

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

#975 ne: 23-06-2008, 00:16:41
 LOL LOL :-)

 • Postime: 155

#976 ne: 23-06-2008, 01:40:03
Skam fare i lire komlet. :perqafim

 • Postime: 4313
 • Gjinia: Mashkull

#977 ne: 23-06-2008, 09:58:44
te zeza me rreth te bardhe ku shkruan "little big"  :D

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

#978 ne: 23-06-2008, 09:59:59
Te bardha sot,,,,serioze,,,, :D

 • Postime: 4261

#979 ne: 23-06-2008, 11:44:00
Shyqyr :D

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

#980 ne: 23-06-2008, 11:45:32
shyqyr befsh :D

#981 ne: 23-06-2008, 12:27:23
perizoma blu

 • Postime: 155

#982 ne: 23-06-2008, 12:28:39
Blu i kam dhe une :D

#983 ne: 23-06-2008, 12:33:59
Perizoma dhe ti? hahahahaha

 • Postime: 155

#984 ne: 23-06-2008, 13:03:10
Jo moj mishele po bulja eshte e imja hahah :perqafim

 • Postime: 155

#985 ne: 23-06-2008, 13:05:32
ME FAL "BLUJA"

#986 ne: 23-06-2008, 21:28:43
ska gje merremi vesh  :D :perqafim

 • Postime: 80
 • Gjinia: Mashkull

#987 ne: 23-06-2008, 21:32:10
un i kuq e zi breket  :P

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

#988 ne: 23-06-2008, 23:24:40
sonte,,,te bardha me shkrimin "You don't love me anymore",, :D

 • Postime: 825
 • Gjinia: Femer

#989 ne: 24-06-2008, 01:35:52
bardha.. :P

 • Postime: 7468
 • Gjinia: Mashkull

#990 ne: 26-06-2008, 20:26:07
ka me? :D

#991 ne: 27-06-2008, 00:52:40
lejla me tyl pink ansor

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

#992 ne: 27-06-2008, 00:53:32
kuqe,,,me,,,shkrim,,,,domethenes,,,

 • Postime: 155

#993 ne: 27-06-2008, 01:04:28
Skam fare ndihem mire :perqafim

#994 ne: 27-06-2008, 01:12:50
shume mire qeke fresk gjithe. hahahaha

#995 ne: 27-06-2008, 12:59:57
Jane gjysem (keshtu preferoj une as brecka as tanga :) ngjyre bari i zene,me tantelle anash po te asaj ngjyre material nejlon me duket si kam pare...

ndihem rehat :D

 • Postime: 1209
 • Gjinia: Mashkull

#996 ne: 27-06-2008, 13:13:34
te kuqe.. :D

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

#997 ne: 27-06-2008, 13:13:56
ashtu dhe une,,,nga e dite ti reee?,,, :D

 • Postime: 1209
 • Gjinia: Mashkull

#998 ne: 27-06-2008, 13:15:13
pasioni, pasioni...bukuroshe ... ;) :D

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

#999 ne: 27-06-2008, 13:17:01
Kane ndonje shkrim tuat?,,, :D

Temat e fundit