×
Hyrja
Profili

Do dilnit per kafe..me anetarin siper...:)

Do dilnit per kafe..me anetarin siper...:)

· 2353 · 29742

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer

#1625 ne: 06-05-2012, 23:39:29
Se besoj! :)

 • Postime: 1283

#1626 ne: 06-05-2012, 23:42:35
E besoj kete :)

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer

#1627 ne: 06-05-2012, 23:50:32
:)

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer

#1628 ne: 06-05-2012, 23:52:04
Po  :perqafim

 • Postime: 12743

#1629 ne: 07-05-2012, 07:47:25
yeap

 • Postime: 481
 • Gjinia: Femer

#1630 ne: 07-05-2012, 11:28:39
mbase...

 • Postime: 12743

#1631 ne: 07-05-2012, 13:27:38
une them PO...

 • Postime: 481
 • Gjinia: Femer

#1632 ne: 07-05-2012, 13:58:46
edhe une, e pres ne Durres..

 • Postime: 12348
 • Gjinia: Femer

#1633 ne: 07-05-2012, 14:02:57
po

 • Postime: 1012
 • Gjinia: Femer

#1634 ne: 07-05-2012, 14:04:21
Po  :perqafim

 • Postime: 12348
 • Gjinia: Femer

#1635 ne: 07-05-2012, 14:05:49
poooo perq

 • Postime: 1012
 • Gjinia: Femer

#1636 ne: 07-05-2012, 14:14:35
Po dhe po dhe po me shejin. Sme merzitet kurre kafja  me kete njeri.. :perqafim

 • Postime: 12743

#1637 ne: 07-05-2012, 14:53:41
Po mi....pse jo...kush tha jo aman LOL

puci kur do e pijme? :D

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer

#1638 ne: 08-05-2012, 23:37:39
Yesss

 • Postime: 1283

#1639 ne: 09-05-2012, 00:43:03
Paskan dal me njeri tjetrin te gjithe keta ;)

Si gjithmone i vetem une.  :D

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer

#1640 ne: 09-05-2012, 00:46:36
Po!

 • Postime: 1283

#1641 ne: 09-05-2012, 00:48:03
 :) :)

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer

#1642 ne: 09-05-2012, 00:52:51
E mire, si te duash :P

 • Postime: 1283

#1643 ne: 09-05-2012, 00:55:20

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer

#1644 ne: 09-05-2012, 01:09:09
:)

 • Postime: 1012
 • Gjinia: Femer

#1645 ne: 09-05-2012, 11:04:48
Me 1 kembe  :D

 • Postime: 182

#1646 ne: 09-05-2012, 11:05:36
Me te dyjat :)  :perqafim

 • Postime: 1012
 • Gjinia: Femer

#1647 ne: 09-05-2012, 11:07:52
Edhe me paterica te jem dal :D

 • Postime: 182

#1648 ne: 09-05-2012, 11:08:41
Po edhe une me ty e dashur  :perqafim

 • Postime: 1012
 • Gjinia: Femer

#1649 ne: 09-05-2012, 11:09:55
 :engjell:

Temat e fundit