Do dilnit per kafe..me anetarin siper...:) - 73 - Café Zerion ツ

×
Hyrja
Profili

Do dilnit per kafe..me anetarin siper...:)

Do dilnit per kafe..me anetarin siper...:)

· 2353 · 29978

 • Postime: 1158
 • Gjinia: Mashkull

#1800 ne: 14-02-2013, 23:16:39
shpresa vdes e fundit, thote populli......

 • Postime: 12743

#1801 ne: 14-02-2013, 23:18:29
Urrej te shpresoj....

Hajt se po e pi i kafe :D

 • Postime: 1158
 • Gjinia: Mashkull

#1802 ne: 14-02-2013, 23:19:54
vertet?

 • Postime: 12743

#1803 ne: 14-02-2013, 23:20:53
Jo

 • Postime: 1158
 • Gjinia: Mashkull

#1804 ne: 14-02-2013, 23:25:35
pse mashtron?

 • Postime: 12743

#1805 ne: 14-02-2013, 23:26:37
Ceshtje pasioni...jo metafore

 • Postime: 1158
 • Gjinia: Mashkull

#1806 ne: 14-02-2013, 23:29:09
 hmmmmm: pelqeke mashtrimet.

 • Postime: 12743

#1807 ne: 14-02-2013, 23:31:17
Ato intriguset po ....nuk me pelqejne mashtrimet ordinere


Futja kot

Vagabond eja ta pijme nje kafe tani pa mashtrime. Ku do e pime?

 • Postime: 266

#1808 ne: 14-02-2013, 23:32:36
Po                      me mir nje kafe me te se te shoh shpaten e skenderbeut :perqafim

 • Postime: 1158
 • Gjinia: Mashkull

#1809 ne: 14-02-2013, 23:33:28
Ato intriguset po ....nuk me pelqejne mashtrimet ordinere


Futja kot

Vagabond eja ta pijme nje kafe tani pa mashtrime. Ku do e pime?

Te CANI?

 • Postime: 12743

#1810 ne: 14-02-2013, 23:34:27
Shpata iku serisht andej nga erdhi

Hajde kingo e pijme tek shkallet e universitetit si dikur

 • Postime: 266

#1811 ne: 14-02-2013, 23:35:45
Kam mall per ato vite

 • Postime: 12743

#1812 ne: 14-02-2013, 23:37:06
Te CANI?

Wtf
Kam mall per ato vite

Na iku rinia per shalesh vlla

 • Postime: 266

#1813 ne: 14-02-2013, 23:42:46
Wtf
Na iku rinia per shalesh vlla


Mora nje byrek te bulevardi dhe i thash
fazolett nuk i  dua se do i fshij buzet tek manga e trikos
ka qesh  nje or    (isha vetem)

 • Postime: 1158
 • Gjinia: Mashkull

#1814 ne: 14-02-2013, 23:45:28
Mora nje byrek te bulevardi dhe i thash
fazolett nuk i  dua se do i fshij buzet tek manga e trikos
ka qesh  nje or    (isha vetem)


ndersa une po qesh me ate budallain, si mundet te qesh njeriu plot nje ore....duhet te jete ndonje kafshe shtepiake.....pa keqkuptime

 • Postime: 12743

#1815 ne: 14-02-2013, 23:46:52
Vaga pse se kape?

 • Postime: 1158
 • Gjinia: Mashkull

#1816 ne: 14-02-2013, 23:50:06

 • Postime: 12743

#1817 ne: 14-02-2013, 23:52:00
Jo hiperbole

 • Postime: 1158
 • Gjinia: Mashkull

#1818 ne: 14-02-2013, 23:53:47
po kete fjale - kush e shpiku?

 • Postime: 12743

#1819 ne: 14-02-2013, 23:55:00
Hiperbolen?

Une them ta urresh edhe kete je qe je

 • Postime: 1158
 • Gjinia: Mashkull

#1820 ne: 14-02-2013, 23:56:21
Tashme e urryer....

 • Postime: 12743

#1821 ne: 14-02-2013, 23:57:31
E devijove temen

Po

 • Postime: 1158
 • Gjinia: Mashkull

#1822 ne: 15-02-2013, 00:01:03
E devijove temen

Po

Po, ne fakt, qe jashte teme.....

Kerkoj ndjese lexuesve te cilet po na ndjekin ne keto ore te vona....inkuadrojme komentin e radhes.

po, do te dilja megjithese pelqen te mashtroje

 • Postime: 12743

#1823 ne: 15-02-2013, 00:04:22
 Do dilja per ti treguar mashtrimin e rradhes :P

 • Postime: 3258
 • Gjinia: Mashkull

#1824 ne: 18-02-2013, 08:58:06
Po, nese merr nje shoqe.  :P

Temat e fundit