×
Hyrja
Profili

Do dilnit per kafe..me anetarin siper...:)

Do dilnit per kafe..me anetarin siper...:)

· 2353 · 29805

 • Postime: 12234

#850 ne: 09-03-2012, 15:51:09
Me kte siper vetem nese ma sjell Mishelken  :D :D

 • Postime: 12743

#851 ne: 09-03-2012, 15:51:42
vetemnese me sjelle shej -in ketu dhe vete te zhduket :P

 • Postime: 12234

#852 ne: 09-03-2012, 15:52:38
hahah...vetem nese rrime grupe se ndryshe sbehet apo jo ortake? :D :D

 • Postime: 12743

#853 ne: 09-03-2012, 15:53:25
Jo ...se eshte cun i keq

 • Postime: 12234

#854 ne: 09-03-2012, 16:03:57
Po se eshte si une  :D

 • Postime: 12743

#855 ne: 09-03-2012, 16:04:27
cun??? jo e ke gabim LOL

me kete jo se skam besim tek...vetja sigurisht LOL

 • Postime: 12234

#856 ne: 09-03-2012, 16:06:36
Me kte po se do doja ta provoja durimin...e te dyve njekohesisht...LOL

 • Postime: 12743

#857 ne: 09-03-2012, 16:07:07
Jo lefto.... :P

 • Postime: 12234

#858 ne: 09-03-2012, 16:08:00
Edhe une jo  :D

 • Postime: 12743

#859 ne: 09-03-2012, 16:09:13
ashtu posi :engjell: kam frike se me prish mendjen dhe me fton ne mekatin...e kafese LOL

 • Postime: 12234

#860 ne: 09-03-2012, 16:10:08
Mekate eshte kafen ta kesh perpara e mos ta shijosh ajo eshte mekat...LOL

 • Postime: 1012
 • Gjinia: Femer

#861 ne: 09-03-2012, 16:12:57
Lulja e diellit me tha jo. Cte bej tani

 • Postime: 12234

#862 ne: 09-03-2012, 16:13:45
Dil mos  hyj ne mekat.... :D

 • Postime: 12743

#863 ne: 09-03-2012, 16:14:20
pa mekate PO....

 • Postime: 12234

#864 ne: 09-03-2012, 16:15:01
Po bre vetemn me nje kusht  :D

 • Postime: 12743

#865 ne: 09-03-2012, 16:17:42
thuaje kushtin?

 • Postime: 12234

#866 ne: 09-03-2012, 16:18:10
Te mi mesosh   ca taktia te mekateve...LOL

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#867 ne: 09-03-2012, 16:18:39
Posi....shikuese e degjuese e ketyre te dyve.. :D

 • Postime: 12743

#868 ne: 09-03-2012, 16:19:15
Me dream patjeter...po jo si degjuese por si spikere LOL

 • Postime: 12234

#869 ne: 09-03-2012, 16:19:54
Me te dyjet se ndryshe sdal...LOL

 • Postime: 12743

#870 ne: 09-03-2012, 16:20:13
ua sa mire...me lefton dhe dream sigurisht

 • Postime: 12234

#871 ne: 09-03-2012, 16:20:47
Dal vetem nese ja mbush mendjen dhe Enerrimtares... :D

 • Postime: 12743

#872 ne: 09-03-2012, 16:23:02
posi jo....padiskutim..t jeter kerkese ke???

JOOOO LOL

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#873 ne: 09-03-2012, 16:23:12
Po i shton kushtet ti trouble  :D :P

 • Postime: 12743

#874 ne: 09-03-2012, 16:28:31
me dream po...nese mene fund do ndaj mendjen

Temat e fundit