×
Hyrja
Profili

Do dilnit per kafe..me anetarin siper...:)

Do dilnit per kafe..me anetarin siper...:)

· 2353 · 29815

 • Postime: 1402
 • Gjinia: Mashkull

#900 ne: 10-03-2012, 19:00:00
Ta di se vdes, dhe nuk shkoj.

 • Postime: 1012
 • Gjinia: Femer

#901 ne: 10-03-2012, 19:02:24
Po.

 • Postime: 1283

#902 ne: 10-03-2012, 19:04:52
Jo sigurisht :)

 • Postime: 1402
 • Gjinia: Mashkull

#903 ne: 10-03-2012, 19:05:24
Po me gjithe kenaqesi.

E kisha per endrrimtaren.

Kurse Pasionin, se di se njoh.

 • Postime: 1012
 • Gjinia: Femer

#904 ne: 10-03-2012, 19:09:45
Te dilet me nje tip te tille. Patjeter qe Po.

 • Postime: 1283

#905 ne: 10-03-2012, 19:11:18
Ofendon,edhe kjo tregon te pa formuar :P
Jo

 • Postime: 1012
 • Gjinia: Femer

#906 ne: 10-03-2012, 19:12:27
Edhe me pasionin do dilja se ne fundin e tij seshte ky qe tregohet. Eshte njeri i dashur. :)

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#907 ne: 10-03-2012, 19:14:03
Po

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#908 ne: 10-03-2012, 19:15:26
Ta di se vdes, dhe nuk shkoj.
LOL

#909 ne: 10-03-2012, 19:15:54
Jo.

 • Postime: 1012
 • Gjinia: Femer

#910 ne: 10-03-2012, 19:16:17
Patjeter edhe me shej  :perqafim

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#911 ne: 10-03-2012, 19:16:45
pjo.

 • Postime: 2568

#912 ne: 10-03-2012, 20:09:08
me kte dal vetem per alkol un

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#913 ne: 10-03-2012, 20:10:49
po

 • Postime: 266

#914 ne: 10-03-2012, 21:36:27
Po     :perqafim

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#915 ne: 10-03-2012, 22:41:52
...patjeter...vetem se me ate masken qe ka vu..me tremb :P

 • Postime: 1283

#916 ne: 10-03-2012, 22:46:35
 ^o) ^o)

S'di hic

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#917 ne: 10-03-2012, 22:49:28
..ja te mendohem.. :D :P

 • Postime: 1283

#918 ne: 10-03-2012, 22:50:20
Deri sa te mendohet ajo,vendosa jo :)

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#919 ne: 10-03-2012, 22:53:01
S'paskam ca te mendohem me   :D :P

 • Postime: 1283

#920 ne: 10-03-2012, 22:54:41
S'paskam ca te mendohem me   :D :P
Mendohu se do kthehem :P

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#921 ne: 10-03-2012, 22:56:09
.....What about first impresion?? :P

 • Postime: 12743

#922 ne: 11-03-2012, 00:14:35
po pse hi

 • Postime: 12234

#923 ne: 12-03-2012, 09:55:13
Kam thene jo dhe aty mbes  :D

 • Postime: 12743

#924 ne: 12-03-2012, 09:56:01
Ti po vdes mer dreq....mbete tu pyt ortaken kur do pime kafe me Mishken....ik e mashtrus LOL

une me kete vetem ne prezence te shejit dhe tipit se me mbrojne ata mua LOL

Temat e fundit