E ndjeni mungesen e ... ? - 139 - Café Zerion ツ

×
Hyrja
Profili

E ndjeni mungesen e ... ?

E ndjeni mungesen e ... ?

· 4260 · 103564

 • Postime: 1750
 • Gjinia: Mashkull

#3450 ne: 22-09-2010, 00:14:08
me mungon nje birr dhe pak bari me te se bashku

 • Postime: 1750
 • Gjinia: Mashkull

#3451 ne: 02-10-2010, 01:52:42
nje feste te madhe per ditelindjen time te 25-te

 • Postime: 155

#3452 ne: 02-10-2010, 03:03:07
e nje mbramjeje shoqerore

 • Postime: 297
 • Gjinia: Femer

#3453 ne: 02-10-2010, 05:25:40
e nje feste familjare shqiptarçe  ;)

 • Postime: 277

#3454 ne: 02-10-2010, 09:39:01


e mister x  ;)

#3455 ne: 05-10-2010, 22:26:15
...njerit qe fshihet pas gishtit... :-[

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#3456 ne: 06-10-2010, 11:37:07
E  nje telefonate.

 • Postime: 7994
 • Gjinia: Femer

#3457 ne: 06-10-2010, 20:11:49
Mamit time....pora nje lajm aq te bukur sot qe me vjen inat qe do t'ia them nga tel . :(

 • Postime: 234
 • Gjinia: Mashkull

#3458 ne: 06-10-2010, 20:14:06
e nje pjate sultjaci :D :D

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer

#3459 ne: 08-10-2010, 15:29:01
e rrushes!  :engjell:

#3460 ne: 08-10-2010, 15:49:54
e rrushes!  :engjell:

he pra, ku je?... :-[

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer

#3461 ne: 08-10-2010, 16:20:15
hahahah ketu !  :D


Si kalon ti?  ;)

#3462 ne: 08-10-2010, 16:24:35
kam ftohte mi... :S
ska burre nene qe me ngroh... LOL

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer

#3463 ne: 08-10-2010, 16:26:34
He mi ti ngordhalaqe....ti gjej ndonje cun simpatik nene mi!  :D :D

#3464 ne: 08-10-2010, 16:27:53
gjej nai batanie thuj... LOL

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer

#3465 ne: 08-10-2010, 16:28:50
hahahahahah...batan ija s'ben derman!   :-[

Ndjej shume mungesa!  :(

#3466 ne: 08-10-2010, 16:30:04
Edhe une, edhe une, te bashkangjitem... :-[

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer

#3467 ne: 08-10-2010, 16:33:07
Te mungon trafiku dhe pluhuri ty? LOL

#3468 ne: 08-10-2010, 16:35:26
jo ashu kam. du buke iher per iher! :-[ :D

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer

#3469 ne: 08-10-2010, 16:37:00
Dil ble ndonje gje afer, e gatuaj vet!  ;)

#3470 ne: 08-10-2010, 16:38:29
Rrofsh ti per zgjidhjen... :D s'e kisha menu fare... po fare e... LOL

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer

#3471 ne: 08-10-2010, 16:41:43
hhahahah duhet te gatuash mi goce, se ste merr burri ashtu! LOL LOL

#3472 ne: 08-10-2010, 16:43:46
Te burri e kam gjithe sikletin n'fakt... :-[ LOL

 • Postime: 155

#3473 ne: 08-10-2010, 21:27:23
shoqes sime

 • Postime: 359
 • Gjinia: Femer

#3474 ne: 08-10-2010, 21:32:15
"shtriges"  :)

Temat e fundit