×
Hyrja
Profili

E ndjeni mungesen e ... ?

E ndjeni mungesen e ... ?

· 4260 · 103468

 • Postime: 3258
 • Gjinia: Mashkull

#4250 ne: 29-10-2019, 09:54:52
...yyyy ka shume :P

 • Postime: 4261

#4251 ne: 30-10-2019, 19:48:01
E ndjej mungesen e periudhes 2007 kur behej lufte ketu :D :D

 • Postime: 12743

#4252 ne: 31-10-2019, 10:56:06
Sna e paska ni kush mungesen...sa mire :P

As une timen hahahaha

 • Postime: 1750
 • Gjinia: Mashkull

#4253 ne: 03-11-2019, 09:20:52
Sna e paska ni kush mungesen...sa mire :P

As une timen hahahaha
Une tenden po

 • Postime: 7064
 • Gjinia: Femer

#4254 ne: 03-11-2019, 14:55:51
E una tuajen 😂😂

 • Postime: 1750
 • Gjinia: Mashkull

#4255 ne: 03-11-2019, 15:34:14
Te ksaj sipri si dikur te jet e gjall!!!

 • Postime: 2173

#4256 ne: 06-12-2019, 20:00:55
per momentin te  Mishelit.. :engjell:

 • Postime: 3258
 • Gjinia: Mashkull

#4257 ne: 09-12-2019, 09:27:52
@Mishel...............  ku jeeeeeeeeeeeeee :D

 • Postime: 2173

#4258 ne: 09-12-2019, 09:30:59
Eshte duke grumbulluar ndihma .. :P

 • Postime: 3258
 • Gjinia: Mashkull

#4259 ne: 04-03-2020, 20:15:07
... e Dream, dhe disa anetare tjere :) se ka plote qe po te ishin ne forum do kalonim mire :D

Temat e fundit