Post reply


Post reply

Emri:
Email:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

Permbledhje

Postuar nga: Parloté
« ne: 14-10-2021, 19:18:11 »

Une 2 dhashe e nje te trete per open society 😂

😂😂
Postuar nga: SteriOtipi B
« ne: 14-10-2021, 17:30:34 »

Ja pra i the të tri opsionet 😉🤗
Une 2 dhashe e nje te trete per open society 😂
Postuar nga: Parloté
« ne: 14-10-2021, 16:44:58 »

varet ca derri do, Mac te zi apo Zemer te kuqe.;)

Ja pra i the të tri opsionet 😉🤗
Postuar nga: SteriOtipi B
« ne: 14-10-2021, 16:13:46 »

Nga neve themi - “një derr na mungon” lol
Mirë jemi me të gjitha opsionet 😝
varet ca derri do, Mac te zi apo Zemer te kuqe.;)
Postuar nga: Parloté
« ne: 14-10-2021, 14:33:00 »

Nqs te rregullojme cilesine e jetes me opsionin e 3-te e shpikim edhe ate. Pse ca na mungon.:P?

Nga neve themi - “një derr na mungon” lol
Mirë jemi me të gjitha opsionet 😝
Postuar nga: SteriOtipi B
« ne: 13-10-2021, 16:33:24 »

Nu ka të tretë? 🤪
Nqs te rregullojme cilesine e jetes me opsionin e 3-te e shpikim edhe ate. Pse ca na mungon.:P?
Postuar nga: Parloté
« ne: 13-10-2021, 13:40:49 »

Kjo Pse jo shikohet në dy kendveshtrime.
Në kendveshtrimin e pare dhe në kendveshtrimin e dyte.;):P
Nu ka të tretë? 🤪
Postuar nga: SteriOtipi B
« ne: 11-10-2021, 22:33:26 »

Pse jo? 😜
Kjo Pse jo shikohet në dy kendveshtrime.
Në kendveshtrimin e pare dhe në kendveshtrimin e dyte.;):P
Postuar nga: Parloté
« ne: 11-10-2021, 19:29:38 »

mos me zhgenje, behu me e vecante se turma.:P

Pse jo? 😜
Postuar nga: SteriOtipi B
« ne: 11-10-2021, 02:16:24 »

Si gjithë bota 😛
mos me zhgenje, behu me e vecante se turma.:P