×
Hyrja
Profili

Ika unë njëherë!!!Mirupafshim!!!

Ika unë njëherë!!!Mirupafshim!!!

· 1221 · 39487

#475 ne: 25-07-2007, 15:30:19
Ika une...pacim !

#476 ne: 25-07-2007, 16:43:52
ku ike ti mi  ;)

#477 ne: 25-07-2007, 16:49:50
ketu jam mi ketu jam me orar te zgjatur sot  LOL LOL

#478 ne: 26-07-2007, 13:43:21
Ciao boll per sot.Ika te zgjas vizen per 2 jave LOL

 • Postime: 2174
 • Gjinia: Femer

#479 ne: 26-07-2007, 19:33:25
ika une se po me mbyllen syte me ilaq te plakave

 • Postime: 12234

#480 ne: 26-07-2007, 19:36:21
Qafen. :D

#481 ne: 28-07-2007, 21:10:59
pafshim se edhe ca dite nuk jam mire,nuk mund te rri me shume se 10 min ne pc..tung :perqafim

#482 ne: 28-07-2007, 23:00:42
Cke ti re....te ka mbaruar benzina ty LOL

 • Postime: 2174
 • Gjinia: Femer

#483 ne: 29-07-2007, 00:25:17

 • Postime: 12234

#484 ne: 29-07-2007, 20:49:05
Amin,amin. :D :D

 • Postime: 2174
 • Gjinia: Femer

#485 ne: 29-07-2007, 22:47:08
ashtu pra!

 • Postime: 12234

#486 ne: 30-07-2007, 21:08:46
Nuk me thehet lehte jooo.... :P..Plus femrat kan perparesi. :D

 • Postime: 2174
 • Gjinia: Femer

#487 ne: 30-07-2007, 21:12:36
kur na konvenon nev praaaa

 • Postime: 12234

#488 ne: 30-07-2007, 21:14:29
Ty shpesh te konvenon.  :P

 • Postime: 2174
 • Gjinia: Femer

#489 ne: 30-07-2007, 21:20:29
 hmmmmm:

 • Postime: 5503
 • Gjinia: Femer

#490 ne: 30-07-2007, 21:21:47
E c'lidhje ka konvenimi me Mirupafshim, edhe juve?! LOL

 • Postime: 12234

#491 ne: 30-07-2007, 21:25:34
Njejte eshte. :P

Ika tahs une,se me pret nje zocke sonte e duhem qe t'i shpjegoj per  vitaminat e mushmolles. :D


Mirupafshim.Ju dua kshtu nga thellesia e shpirtit. ;)


 :-* :-* :-*

 • Postime: 5503
 • Gjinia: Femer

#492 ne: 30-07-2007, 21:29:03
Njejte është. :P

Ika tahs unë,se me pret një zocke sonte e duhem qe t'i shpjegoj për  vitaminat e mushmolles. :D


Mirupafshim.Ju dua kshtu nga thellesia e shpirtit. ;)


 :-* :-* :-*

Te fala zockes, thuaji edhe asaj qe e do shume, me shume sesa vitaminat e mushmolles dhe nga thellesia me absolute e shpirtit.

Mirupafshim Lefter dhe Ja Kalofsh Shkelqyer sonte me zocken. Ketu ne forum, me kenaqe fare njehere. ;)

 • Postime: 2174
 • Gjinia: Femer

#493 ne: 30-07-2007, 21:37:21
prite e percjelle si zoteri tamam aaaa! Koketul :D

 • Postime: 2174
 • Gjinia: Femer

#494 ne: 30-07-2007, 21:57:12
ika une tuuuuuung

 • Postime: 2174
 • Gjinia: Femer

#495 ne: 06-08-2007, 23:43:53
 :pafshim ikaaa te bej nje sy gjume

 • Postime: 12234

#496 ne: 07-08-2007, 00:41:58
Qafen e thefsh. :D

 • Postime: 4261

#497 ne: 07-08-2007, 00:45:46
Zoti na rujt ta thej qafen ajo .. ^o)

 • Postime: 12234

#498 ne: 07-08-2007, 00:52:59
Cka po e  qo ate vetell ti,edhe ti bashke me to. :D

 • Postime: 2174
 • Gjinia: Femer

#499 ne: 07-08-2007, 09:21:56
e thefsh ti me gjithe neve

Temat e fundit