Ka momente..... - 41 - Café Zerion ツ

×
Hyrja
Profili

Ka momente.....

Ka momente.....

· 1551 · 32267

#1000 ne: 09-10-2010, 22:50:36
LOL ...qe rikthimi ne identitet behet viroze... :P

 • Postime: 7065
 • Gjinia: Femer

#1001 ne: 09-10-2010, 23:49:54
Ka momente qe dhe ZY qenka i domosdoshem  :D

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#1002 ne: 10-10-2010, 11:37:16
...qe dua te jem ne nje vend krejt tjeter ^o)

 • Postime: 155

#1003 ne: 10-10-2010, 11:52:52
Qe sdua te kem askend afer

 • Postime: 449

#1004 ne: 01-11-2010, 20:46:52
ka momente kur nervat  i kam me  makismum

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#1005 ne: 02-11-2010, 19:29:01

 • Postime: 2173

#1006 ne: 10-11-2010, 14:49:19
ec aty patriote ;)

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#1007 ne: 12-11-2010, 23:43:16
ec aty patriote ;)

 :P :P Si shkoi koncerti sot?? :D

 • Postime: 12234

#1008 ne: 12-11-2010, 23:44:35
Momente kur jam derrase... :D

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#1009 ne: 13-11-2010, 19:55:23
ka momente kur duhet te fik toplapin dhe te ushqehem  :P

 • Postime: 12234

#1010 ne: 13-11-2010, 19:57:22
ahhh momentet ahhhhhhhhhh........ .. :D

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#1011 ne: 13-11-2010, 19:58:41
tani e solle qafen ti qe duhet te dal une  :D :perqafim

 • Postime: 12234

#1012 ne: 13-11-2010, 20:00:44
Qe as kumari as dashnija sme do.... :D

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#1013 ne: 13-11-2010, 21:59:47
Qe me ngaterrohen. :D

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

#1014 ne: 13-11-2010, 23:09:34

 • Postime: 3258
 • Gjinia: Mashkull

#1015 ne: 13-11-2010, 23:15:50
Ka momente, qe te bertasish ne nje maje mali, dhe te nxjerrish gjithe inatin qe ke brenda!

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#1016 ne: 13-11-2010, 23:33:10
Ahh sikur te kisha nje grusht te fuqishem
malit qe hesht, mu ne zemer me ja ngjeshe..
ta shoh si dridhet nga grusht i paligjshem
e une te kenaqem...te kenaqem tue u qeshe...

 • Postime: 3258
 • Gjinia: Mashkull

#1017 ne: 13-11-2010, 23:35:01
Ah sikur te isha engjull, mbi njerezimin te fluturoja
nga thesi ime, lumturi tu leshoja.
te qeshur dhe te gezuar ti shikoja!

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#1018 ne: 14-11-2010, 01:01:44
Ah sikur te isha engjull, mbi njerezimin te fluturoja
nga thesi ime, lumturi tu leshoja.
te qeshur dhe te gezuar ti shikoja!
:perqafim

 • Postime: 2173

#1019 ne: 15-11-2010, 12:33:19
qe nuk dua te shoh femer me sy :-[

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#1020 ne: 15-11-2010, 12:37:08
qe nuk dua te shoh femer me sy :-[

Pse, cila t'i ka marre mendt keshtu? :P

 • Postime: 2173

#1021 ne: 15-11-2010, 12:38:35
jo cila . hmmmmm:..por cilat thuaj :P

 • Postime: 449

#1022 ne: 18-11-2010, 20:53:32
Kur urren  jeten.........

 • Postime: 1439
 • Gjinia: Mashkull

#1023 ne: 18-11-2010, 20:57:25
Kur urren  jeten.........

Ka momente qe njeriu nuk e vlerson sa duhet veten  hmmmmm:

 • Postime: 449

#1024 ne: 18-11-2010, 20:58:45
Ka momente qe njeriu nuk e vlerson sa duhet veten  hmmmmm:
Ka momente kur te imponohet nje gje e till!!

Temat e fundit