Post reply


Post reply

Emri:
Email:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

Permbledhje

Postuar nga: Gjumashi
« ne: 13-09-2022, 14:18:26 »

Tju jap nje kalimthi!
Postuar nga: Mishel...............
« ne: 31-08-2022, 15:49:11 »

Këtu këtu 😍😍😍😍

Edhe Astra me vete 😂😂

E posi erdhe kaq afer dhe se more i perqafim hahahahaha
Postuar nga: erlehta
« ne: 07-06-2021, 07:08:13 »

he ja dola , dhe ku je?

Këtu këtu 😍😍😍😍

Edhe Astra me vete 😂😂
Postuar nga: Passion
« ne: 06-06-2021, 14:11:33 »

... Mos kini frik, se kam marre dy vaksina :P dhe cdo dite nga nje doze Raki Shtepie! :D

Hec mër te te perqafoj trimi
Pa frik hiQ 🙄😎
Postuar nga: Gjumashi
« ne: 05-06-2021, 12:59:21 »

... Mos kini frik, se kam marre dy vaksina :P dhe cdo dite nga nje doze Raki Shtepie! :D
Postuar nga: ßåßy ღ
« ne: 11-05-2021, 05:37:37 »

Te gjithe ...me distance 😁
Postuar nga: Passion
« ne: 07-05-2021, 11:40:28 »

... te gjitheve me rradhe lol

Gjobe!
Arsyeja!
Mos respektim distance. :P

Nevojitet apo jo karte vaksinimi me udhetu? :D

Birra? :)
Postuar nga: Gjumashi
« ne: 07-05-2021, 10:15:56 »

... te gjitheve me rradhe lol
Postuar nga: Mishel...............
« ne: 05-05-2021, 15:50:51 »

Ju përqafoj nga larg, se nga afër s'të lë corona 😁

he ja dola , dhe ku je?
Postuar nga: erlehta
« ne: 03-04-2021, 17:39:29 »

Ju përqafoj nga larg, se nga afër s'të lë corona 😁