×

Kënga që po dëgjoj

· 14944 · 193840

Kënga që po dëgjoj

· 14944 · 193840

 • Postime: 224
Passion
#14925 ne: 05-05-2020, 11:40:53

 • Postime: 224
Passion
#14926 ne: 18-05-2020, 14:01:35

 • Postime: 224
Passion
#14927 ne: 25-05-2020, 14:33:51


@Gjumashi  - @erlehta 

Ju pershendes. :)

 • Postime: 224
Passion
#14928 ne: 01-06-2020, 19:21:13

 • Postime: 224
Passion
#14929 ne: 02-06-2020, 15:35:29

 • Postime: 224
Passion
#14930 ne: 08-06-2020, 17:24:25

 • Postime: 224
Passion
#14931 ne: 08-06-2020, 17:25:49

 • Postime: 224
Passion
#14932 ne: 08-06-2020, 17:26:47

 • Postime: 224
Passion
#14933 ne: 08-06-2020, 17:28:50

 • Postime: 224
Passion
#14934 ne: 08-06-2020, 17:31:48

 • Postime: 224
Passion
#14935 ne: 11-06-2020, 09:16:52

 • Postime: 224
Passion
#14936 ne: 13-06-2020, 18:13:49

 • Postime: 7054
 • Gjinia: Femer
erlehta
#14937 ne: 21-06-2020, 13:34:19
Have a Nice Day :)

 • Postime: 31
 • Gjinia: Mashkull
Frank
#14938 ne: 22-06-2020, 18:28:25
Ini mire ini?

 • Postime: 26499
 • Gjinia: Mashkull
M A X
#14939 ne: 22-06-2020, 19:23:45
Mire, ti qysh je? hmmmmm:

 • Postime: 224
Passion
#14940 ne: 17-07-2020, 16:02:25

 • Postime: 224
Passion
#14941 ne: 26-07-2020, 15:11:44

 • Postime: 224
Passion
#14942 ne: 27-07-2020, 12:58:18

 • Postime: 7444
 • Gjinia: Mashkull
SteriOtipi B
#14943 ne: 01-08-2020, 14:53:46
A kane uje ato burime... linkun po pertoj me e hedh..:P
 

kenga magjike cmimet

Nisur nga InfoZRubrika Parapre

Postimi i fundit 20-05-2020, 21:30:09
nga InfoZ
Kenga Haziri (Lajme, info, foto, video)

Nisur nga InfoZRubrika Vipat Shqiptare

Postimi i fundit 15-07-2020, 22:13:13
nga InfoZ
Kenga Magjike 2019

Nisur nga M A XRubrika Festivale dhe Koncerte

Postimi i fundit 14-12-2019, 08:49:49
nga Gjumashi
Kenga magjike 2012 dhe 2013 itunes quality

Nisur nga gruuveRubrika Muzikë Shqip

Postimi i fundit 27-12-2013, 13:24:30
nga djhenri
Kenga Magjike 2012

Nisur nga DoraRubrika Muzikë Shqip

Postimi i fundit 24-09-2012, 15:56:51
nga Dora