Keshillo personin perpara teje .... - 21 - Café Zerion ツ

×
Hyrja
Profili

Keshillo personin perpara teje ....

Keshillo personin perpara teje ....

· 998 · 18502

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer

#500 ne: 24-05-2009, 21:45:51
 :)
Ti buzeqeshe jetes ;)

 • Postime: 1750
 • Gjinia: Mashkull

#501 ne: 24-05-2009, 21:47:51
te mos i bej njerezit per vete

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer

#502 ne: 24-05-2009, 21:49:13
Te lere cigaren :D

 • Postime: 1750
 • Gjinia: Mashkull

#503 ne: 24-05-2009, 21:50:39
te mos me jap keshilla te cilat nuk do te me pelqenin

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer

#504 ne: 24-05-2009, 21:52:28
Prap te lere cigaren  LOL LOL(shaka ore)

 • Postime: 1750
 • Gjinia: Mashkull

#505 ne: 24-05-2009, 21:53:26
te me bashkohet per nje birre

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer

#506 ne: 24-05-2009, 21:54:29
Hajde pra per dite me te mira ;)

Gezuar

 • Postime: 1750
 • Gjinia: Mashkull

#507 ne: 24-05-2009, 21:55:33
 (Gezuar yllo)
 te mos pij shum birre

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer

#508 ne: 24-05-2009, 21:57:07
ahahah ;)

Te mos dehet :D

 • Postime: 1750
 • Gjinia: Mashkull

#509 ne: 24-05-2009, 21:59:09
ncncncncncnc
 te mos me rrij prane po u deha

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer

#510 ne: 24-05-2009, 22:00:20
Tani po keshilloj veten qe tia mbath.. LOL LOL :P

 • Postime: 1750
 • Gjinia: Mashkull

#511 ne: 24-05-2009, 22:01:11
te rrij edhe pak ketu

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer

#512 ne: 24-05-2009, 22:02:28
Te bej muhabet dhe te lere pijen :P :P

 • Postime: 907
 • Gjinia: Femer

#513 ne: 24-05-2009, 22:04:45
te qendroje dhe pak me mua, meqe e paska mendjen te iki... :perqafim

 • Postime: 1750
 • Gjinia: Mashkull

#514 ne: 24-05-2009, 22:05:20
do te degjoj kesaj radhe
 te me bashkohet ne muhabet

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer

#515 ne: 24-05-2009, 22:06:25
Te perdore argumente bindes :P

Benarda :perqafim

 • Postime: 1750
 • Gjinia: Mashkull

#516 ne: 24-05-2009, 22:07:14
te mos kerkoj shum argumente

 • Postime: 907
 • Gjinia: Femer

#517 ne: 24-05-2009, 22:08:57
te me tregoje se kush e ka thene nenshkrimin qe ka ne avatar.. :)

miss :perqafim

 • Postime: 7467
 • Gjinia: Mashkull

#518 ne: 24-05-2009, 22:10:16
te rritet.;)

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer

#519 ne: 24-05-2009, 22:11:11
Te ruhet nga vapa :D

 • Postime: 907
 • Gjinia: Femer

#520 ne: 24-05-2009, 22:12:10

 • Postime: 7467
 • Gjinia: Mashkull

#521 ne: 24-05-2009, 22:14:51
t emos mendohet shume se thinjet. LOL :P

 • Postime: 907
 • Gjinia: Femer

#522 ne: 24-05-2009, 22:16:02
 :D
te ma shpjegoje pse ma tha ate me lart...

mirembrema Tipi :)

 • Postime: 7467
 • Gjinia: Mashkull

#523 ne: 24-05-2009, 22:17:55
nuk jap kurre spjegime ;)

te me thot eshte apo jo e rritur... ;) :P

 • Postime: 907
 • Gjinia: Femer

#524 ne: 24-05-2009, 22:18:57
varet se ke quan "te rritur" ti :D

te mesohet te shpjegoje mendimet e dhena.. :)

Temat e fundit