×
Hyrja
Profili

Kete siper do e nisim ne...

Kete siper do e nisim ne...

· 6211 · 104537

 • Postime: 12234

#5625 ne: 08-02-2011, 15:18:27
tybeee pooo.... :D
Ne maje te malit per skijim.... :D

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#5626 ne: 12-03-2011, 21:55:01
...disco "Epidemia"  :D :D

 • Postime: 1439
 • Gjinia: Mashkull

#5627 ne: 12-03-2011, 22:01:00
tek disko Cacao ta djegi  :D

 • Postime: 12348
 • Gjinia: Femer

#5628 ne: 12-03-2011, 22:08:23
ne Japoni pune vullnetare

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#5629 ne: 12-03-2011, 22:12:32

tek disko Cacao ta djegi  :D


lol...do me mbysesh ti a si e ke hallin..  :D..edhe zhurma me duhet tash :D

..keta te dy te une do i nisja..

Arjoli t'me bente nje masazh te koka :D e Shejtania t'me ndihmonte te mbaroja ket veren qe kam nis :D

 • Postime: 1439
 • Gjinia: Mashkull

#5630 ne: 12-03-2011, 22:17:04
ne Japoni pune vullnetare
Do te merrja dhe ty te me ndihmoje me punen vullnetare :D

Arjoli t'me bente nje masazh te koka  e Shejtania t'me ndihmonte te mbaroja ket veren qe kam nis

Pro :D, vecse do e pija dhe une nje gote vere :P :P

 • Postime: 12348
 • Gjinia: Femer

#5631 ne: 12-03-2011, 22:20:31

lol...do me mbysesh ti a si e ke hallin..  :D..edhe zhurma me duhet tash :D

..keta te dy te une do i nisja..

Arjoli t'me bente nje masazh te koka :D e Shejtania t'me ndihmonte te mbaroja ket veren qe kam nis :Dmire do ishte me shume kenaqesi  :perqafim

 • Postime: 3548
 • Gjinia: Mashkull

#5632 ne: 13-03-2011, 00:26:43
te kopshti me majmunet :D

 • Postime: 1439
 • Gjinia: Mashkull

#5633 ne: 13-03-2011, 12:15:54
Ne Libi  :D

 • Postime: 3548
 • Gjinia: Mashkull

#5634 ne: 14-03-2011, 16:31:41
ne mal per dru :D

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#5635 ne: 24-03-2011, 14:31:52
Ne forum. :D Me siguri po i mungon. :D :P

 • Postime: 12348
 • Gjinia: Femer

#5636 ne: 24-03-2011, 14:37:02
dreamm di gje sa eshte postcode per Shqiperine? me duhet urgjent please

 • Postime: 12234

#5637 ne: 24-03-2011, 14:38:15
Ne mal e di kjo se pse.... :D

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#5638 ne: 24-03-2011, 14:38:45
00355

 • Postime: 12348
 • Gjinia: Femer

#5639 ne: 24-03-2011, 14:39:02
sma pranon  :(

invalid postcode

 • Postime: 541
 • Gjinia: Mashkull

#5640 ne: 24-03-2011, 14:41:37
    Ne Fukushima

 • Postime: 12348
 • Gjinia: Femer

#5641 ne: 24-03-2011, 14:44:45
hajd e ti te me ndihmosh  :D

 • Postime: 12234

#5642 ne: 24-03-2011, 14:45:50
Te bej hara kiri...LOL

 • Postime: 3548
 • Gjinia: Mashkull

#5643 ne: 24-03-2011, 18:49:58
kta siper po i nisim per ne libi aty ku kercet kallashi :P

 • Postime: 2869
 • Gjinia: Femer

#5644 ne: 25-03-2011, 08:52:27
per ne Kube, per pak "alma de Cuba con quichitas boom boom :D "

 • Postime: 4261

#5645 ne: 25-03-2011, 09:57:52
Te une direkt :D

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#5646 ne: 25-03-2011, 14:43:16
Te njera direkt. :P

 • Postime: 3548
 • Gjinia: Mashkull

#5647 ne: 25-03-2011, 19:35:02
ne ishujt kanarine :)

 • Postime: 1158
 • Gjinia: Mashkull

#5648 ne: 24-05-2011, 19:05:18
Libi, te pije nga i fante me Ghadafin

 • Postime: 7064
 • Gjinia: Femer

#5649 ne: 24-05-2011, 22:11:21
Ku te doje vete  :D

Temat e fundit