Kete siper do e nisim ne... - 227 - Café Zerion ツ

×
Hyrja
Profili

Kete siper do e nisim ne...

Kete siper do e nisim ne...

· 6211 · 104606

 • Postime: 4261

#5650 ne: 24-05-2011, 22:49:11
Mesit per tek sorelina :D

 • Postime: 3258
 • Gjinia: Mashkull

#5651 ne: 24-05-2011, 23:14:58
Te KQZ :P

 • Postime: 1439
 • Gjinia: Mashkull

#5652 ne: 24-05-2011, 23:53:40
Gjumash po nuk e ke bezdi futi 1 xhiro ne Tirane :P

 • Postime: 6093
 • Gjinia: Femer

#5653 ne: 25-05-2011, 00:05:43
lokal per te na porositur tre kafe.

 • Postime: 2869
 • Gjinia: Femer

#5654 ne: 25-05-2011, 10:01:55
ne pishina direkt se plasem nga vapa :D

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#5655 ne: 25-05-2011, 10:10:14
ne plazh me mua  :perqafim

 • Postime: 7467
 • Gjinia: Mashkull

#5656 ne: 25-05-2011, 10:54:22
ne gurore te thyeje hunj. :P LOL

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#5657 ne: 25-05-2011, 10:54:48
rodos kam gjet 1 oferte yll fare  ;)

 • Postime: 7467
 • Gjinia: Mashkull

#5658 ne: 25-05-2011, 10:56:37
vec asaj ke ndonje oferte me speciale. ;) :P

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#5659 ne: 25-05-2011, 11:03:52
kam 1 per ne Kine LOL

 • Postime: 7467
 • Gjinia: Mashkull

#5660 ne: 25-05-2011, 11:26:58
ate kape e shtrengoje kur te them une leshoje... :D


Nuk e kape per cfare e kisha fjalen keshtu qe lere fare... :P :P

 • Postime: 6093
 • Gjinia: Femer

#5661 ne: 25-05-2011, 11:45:28
Per te blere mall me shumice ne Indonezi  :P

 • Postime: 2869
 • Gjinia: Femer

#5662 ne: 25-05-2011, 12:09:10
rodos kam gjet 1 oferte yll fare  ;)

ma thuaj dhe mua please ...ma dergo me mp :perqafim

 • Postime: 3548
 • Gjinia: Mashkull

#5663 ne: 25-05-2011, 12:59:21
shej dhe erela hajdeni ne athin tju coj ne salamina se paguaj une :D

 • Postime: 154
 • Gjinia: Femer

#5664 ne: 27-05-2011, 14:44:20
aty ku deshiron vet .....

 • Postime: 3548
 • Gjinia: Mashkull

#5665 ne: 27-05-2011, 15:42:39
ne turqi do doja se atje shitet flori me bollek... ... :D

 • Postime: 1158
 • Gjinia: Mashkull

#5666 ne: 28-05-2011, 12:24:51
te t'ma bleje i akullore te zeze

 • Postime: 3548
 • Gjinia: Mashkull

#5667 ne: 28-05-2011, 13:06:07
po mjep leket njeher se  akulloren harroje... ... :D

 • Postime: 2869
 • Gjinia: Femer

#5668 ne: 30-05-2011, 09:36:31
shej dhe erela hajdeni ne athin tju coj ne salamina se paguaj une :D

jemi te shtrenjta ne shoku dhe sduam te shpenzojme por dhe te kemi shume xhan qe ti biem qylit :D

 • Postime: 3258
 • Gjinia: Mashkull

#5669 ne: 30-05-2011, 09:49:05
Gimo, me shpejt te vin Sala, se  sa keto te dyja :D

Kete siper do e nise ne nje udhetim pa drejtim hahaha

 • Postime: 1439
 • Gjinia: Mashkull

#5670 ne: 30-05-2011, 10:29:38
Ne Pakistan!! :D

 • Postime: 2869
 • Gjinia: Femer

#5671 ne: 30-05-2011, 10:34:20
ku ti doje qejfi :)

 • Postime: 7467
 • Gjinia: Mashkull

#5672 ne: 30-05-2011, 11:39:44
Ne kushkundaledh per te bere tregti me banane. :P :P

 • Postime: 3548
 • Gjinia: Mashkull

#5673 ne: 30-05-2011, 14:54:58
ky siper do te shkoj ne libi :D

 • Postime: 12743

#5674 ne: 19-07-2011, 16:39:13
ne Vlore....te na bej nje kec ne hell se fiksim me mbeti atje ne maje te llogarise....te shkrinte mishi ne goje... :D

Temat e fundit