×
Hyrja
Profili

Kissssssss someone here!

Kissssssss someone here!

· 3215 · 59019

 • Postime: 4261

#525 ne: 31-08-2008, 10:49:49
Kiss per kete siper dhe per ate ne avatar te saj :D

 • Postime: 577
 • Gjinia: Femer

#526 ne: 31-08-2008, 11:27:25
Kiss për këtë sipër dhe për atë ne avatar te saj :D
Po e njejta eshte mo :D
Une kete siper  :puth

 • Postime: 7456
 • Gjinia: Mashkull

#527 ne: 31-08-2008, 13:08:29
Ta kiss njehere kete une se mos del gje. :P

 • Postime: 577
 • Gjinia: Femer

#528 ne: 31-08-2008, 13:17:26
Kisssss kete siper se mos i del gje :P

 • Postime: 7456
 • Gjinia: Mashkull

#529 ne: 31-08-2008, 13:18:49
ec se folim. :P kiss prap :D

 • Postime: 4261

#530 ne: 31-08-2008, 14:09:07
Po e njëjta është mo :D
Unë këtë sipër  :puth

E di praa po ajo i bjen qe te jap dy kiss pernjeher :D  :perqafim

 • Postime: 577
 • Gjinia: Femer

#531 ne: 01-09-2008, 10:35:08
Kisssssss kete siper :puth

 • Postime: 4261

#532 ne: 01-09-2008, 11:29:11
Edhe une ty nje te madhee kiss  :perqafim

 • Postime: 7456
 • Gjinia: Mashkull

#533 ne: 02-09-2008, 21:55:08
njeren qe eshte e merzitur. :perqafim

#534 ne: 04-09-2008, 08:09:37
a me mue  kishe .....hajt se boll e merzitme jam  :(

Kisss Capin  :perqafim

 • Postime: 80
 • Gjinia: Mashkull

#535 ne: 04-09-2008, 21:13:56
kisssssssssssssssss sssssss per stefin  :P :perqafim

 • Postime: 377
 • Gjinia: Femer

#536 ne: 05-09-2008, 23:34:11
kisssssss per bukuroshin :D

 • Postime: 4261

#537 ne: 14-09-2008, 14:49:14
Kisss per Baby-n  :-*

 • Postime: 18285
 • Gjinia: Femer

#538 ne: 14-09-2008, 14:52:50
Kiss per TY  :-* :-*

 • Postime: 4261

#539 ne: 14-09-2008, 14:54:01
Per ke more :D

 • Postime: 18285
 • Gjinia: Femer

#540 ne: 14-09-2008, 14:55:29
Per TY pra ;) :-* :-* :-* :-*

 • Postime: 80
 • Gjinia: Mashkull

#541 ne: 14-09-2008, 14:56:09
kisss mishin

 • Postime: 4261

#542 ne: 14-09-2008, 14:57:04
Për TY pra ;) :-* :-*

Aha ashtu thuaje emrin se pastaj keqkuptohen keta tjert :D  :-*

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#543 ne: 14-09-2008, 16:39:37
nje kiss per xha Milon :)
nje per Elegancen :)
nje per Chekevaren :)
nje per Englishbee... :)


kane humbur...

 • Postime: 2649
 • Gjinia: Mashkull

#544 ne: 14-09-2008, 16:43:13
Kiss edhe une per ata siper se me te vertet kan humb,edhe nje big kiss per dreamm :perqafim

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#545 ne: 14-09-2008, 16:44:56
..edhe një big kiss për dreamm :perqafim

 :-*

 • Postime: 851

#546 ne: 14-09-2008, 17:17:01
 :-* Kape kujt ti pelqeje  LOL

 • Postime: 402
 • Gjinia: Femer

#547 ne: 14-09-2008, 17:51:19
kisssssssssss...... ...Capkenen

 • Postime: 4261

#548 ne: 14-09-2008, 17:54:11
Kiss tyy bebushee fort

 • Postime: 402
 • Gjinia: Femer

#549 ne: 14-09-2008, 17:59:11
Charli kiss edhe una ty

Temat e fundit