×
Hyrja
Profili

Ku ndodheni tani, me ke dhe cfare po beni?

Ku ndodheni tani, me ke dhe cfare po beni?

· 1678 · 28142

 • Postime: 7456
 • Gjinia: Mashkull

#1225 ne: 12-02-2013, 11:49:58
lart e poshte, pastaj poshte e lart. :D

 • Postime: 12743

#1226 ne: 12-02-2013, 13:15:58
Shtepi

 • Postime: 1158
 • Gjinia: Mashkull

#1227 ne: 13-02-2013, 19:50:35
Ne shtepi, me familjen time, po merrem me kalamajte... Pershendetje te gjitheve!

 • Postime: 266

#1228 ne: 13-02-2013, 21:25:02
Po perpiqem te bej sitin tim       (gratis)
Mjaft qe te funsionoj

Ju katuni    ?                        mir ?

 • Postime: 547
 • Gjinia: Mashkull

#1229 ne: 18-02-2013, 11:57:50
 :S

 • Postime: 12743

#1230 ne: 18-02-2013, 14:20:53
Citim nga: Before i'm gone ne 18-02-2013, 11:57:50
:S

Ca dmth kjo?

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#1231 ne: 18-02-2013, 18:15:28
..duke lexuar dicka

Sway With Me

sway with me, everything sad -
madmen in stone houses
without doors,
lepers steaming love and song
frogs trying to figure
the sky;
sway with me, sad things -
fingers split on a forge
old age like breakfast shell
used books, used people
used flowers, used love
I need you
I need you
I need you:
it has run away
like a horse or a dog,
dead or lost
or unforgiving.

Charles Bukowski

 • Postime: 3258
 • Gjinia: Mashkull

#1232 ne: 18-02-2013, 20:32:47
Jam ne dhome, por pres te filloj Manchester United - Riding.

 • Postime: 12743

#1233 ne: 18-02-2013, 23:22:52
Ne krevat dhe po merrem me forumin perpara se te lexoj nje liber

 • Postime: 1283

#1234 ne: 21-02-2013, 12:28:19
Pc -chess  :)

 • Postime: 12743

#1235 ne: 21-02-2013, 13:21:11
sapo u ktheva ne zyre

 • Postime: 7456
 • Gjinia: Mashkull

#1236 ne: 21-02-2013, 14:40:10
ne gjol per peshk. :)

 • Postime: 12743

#1237 ne: 21-02-2013, 14:43:28
po flas me nje miku me gjethe fiku ne Whatsapp LOL

 • Postime: 7456
 • Gjinia: Mashkull

#1238 ne: 21-02-2013, 14:45:24
kush a ky se ka miq edhe me gjethe plepi ne qarkullim. :P

 • Postime: 12743

#1239 ne: 21-02-2013, 14:54:30
une armiqte i tregoj..miqte i kam sekret

 • Postime: 7456
 • Gjinia: Mashkull

#1240 ne: 21-02-2013, 14:55:25
ne dritare po shoh diellin qe shkelqen :P

 • Postime: 12348
 • Gjinia: Femer

#1241 ne: 21-02-2013, 15:07:00
ne kullen me te larte te vendit me te larte

 • Postime: 12743

#1242 ne: 21-02-2013, 15:07:26
aha ne bathore qenke mi

ne piken me nevralgjike te  kombit

 • Postime: 7456
 • Gjinia: Mashkull

#1243 ne: 21-02-2013, 15:08:30
une mendova se ne dajt se aty ka nje kulle vrojtimi. :P

 • Postime: 12348
 • Gjinia: Femer

#1244 ne: 21-02-2013, 15:09:11
po ta bej me dore tipi me shef :P

 • Postime: 7456
 • Gjinia: Mashkull

#1245 ne: 21-02-2013, 15:10:14
te kam thene mos bej gje me dore perdor mjete rrethanore. :P :P

 • Postime: 12348
 • Gjinia: Femer

#1246 ne: 21-02-2013, 15:10:59
e shef kullen?!! :d

 • Postime: 7456
 • Gjinia: Mashkull

#1247 ne: 21-02-2013, 15:11:42
hajde me merr ta shohim bashke. :)

 • Postime: 12348
 • Gjinia: Femer

#1248 ne: 21-02-2013, 15:14:26
e kam cu shoferin e charterit me me ble geta se mu grisen , ke parasysh ti jena familje aristokratash ne lol

 • Postime: 7456
 • Gjinia: Mashkull

#1249 ne: 21-02-2013, 15:15:30
 kam degju kam degju. :P

Temat e fundit