Ku ndodheni tani, me ke dhe cfare po beni? - 34 - Café Zerion ツ

×
Hyrja
Profili

Ku ndodheni tani, me ke dhe cfare po beni?

Ku ndodheni tani, me ke dhe cfare po beni?

· 1678 · 28240

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#825 ne: 26-01-2012, 10:34:51
...rruges per diku :S

 • Postime: 12743

#826 ne: 26-01-2012, 10:37:29
ne nje mbledhje idiote

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#827 ne: 26-01-2012, 10:48:10
tu pi 1 kafe

 • Postime: 2568

#828 ne: 26-01-2012, 21:28:42
ne net ne QS as vet se di cbej ktu

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#829 ne: 26-01-2012, 22:15:35
te ka humb ndonje studente

 • Postime: 2568

#830 ne: 26-01-2012, 22:17:33
po dhe kjo  mund te jete se kam pir aq shume alkol sa as vet se mbaj emnd cbej ktu

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#831 ne: 26-01-2012, 22:22:03
cne

 • Postime: 2568

#832 ne: 26-01-2012, 22:23:40
mbas nje dite te lodhshme pune alkoli te sjell ne qef,vetem nje problem qe smbaj mend ku kam parkuar makinen

 • Postime: 1012
 • Gjinia: Femer

#833 ne: 26-01-2012, 22:24:41
LOL

 • Postime: 2568

#834 ne: 26-01-2012, 22:25:30
LOL
po ti cke qe qesh apo mos te kam haruar brenda ne makine ty  :D

 • Postime: 1012
 • Gjinia: Femer

#835 ne: 26-01-2012, 22:26:26
U lart qoft  :D

 • Postime: 2568

#836 ne: 26-01-2012, 22:27:58
opo lart a posht njelloj eshte rendesi ka qe nje pozicion do e maresh  :D

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#837 ne: 27-01-2012, 13:09:35
....stuck..ne trafik, duke ik per shpi..

 • Postime: 12743

#838 ne: 27-01-2012, 14:08:34
ne zyre dhe po punoj per nje projekt por qe asgje prej gjeje skam zene me dore...pertoj shume

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#839 ne: 07-02-2012, 10:57:53
............ duke degjuar ket..

Numb By Linkin Park lyrics

 • Postime: 3258
 • Gjinia: Mashkull

#840 ne: 07-02-2012, 11:57:29
jam ne banes, duke shikuar si bie bore dhe po mendoje a te nisem per rruge ose jo.  hmmmmm:

 • Postime: 2568

#841 ne: 07-02-2012, 21:20:02
ktu me kte po bej ate

 • Postime: 12743

#842 ne: 08-02-2012, 13:52:50
ne zyre duke pritur mbarimin e orarit zyrtar

 • Postime: 12234

#843 ne: 08-02-2012, 14:05:06
Ne zyre duke e pire kafen dhe duke e marr nje  nga punetoret ne pyetje  :P

 • Postime: 12743

#844 ne: 08-02-2012, 14:06:40
ne zyre dhe po degjoj ca kenge qe po cojne vite pas...ne disa hapsira boshe....

 • Postime: 2568

#845 ne: 08-02-2012, 22:43:10
ne zyre duke lexuar gazeten

 • Postime: 2568

#846 ne: 08-02-2012, 22:51:49
LOL LOL LOL  sa e shkathet qe qenke me cupkeeeeeee

 • Postime: 2568

#847 ne: 08-02-2012, 22:54:26
pse me cpo bej un pun dore ne WC LOL LOL LOL

 • Postime: 2568

#848 ne: 08-02-2012, 22:56:04
po lahem moj se kam dtl per 1 ore e 5min

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer

#849 ne: 08-02-2012, 22:57:47
Shyqyr qe po vjen dtl dhe do lahesh eeee?  LOL

Temat e fundit