×
Hyrja
Profili

Kujt nga forumi kishit dashur ti ja fusni shpullë!!!

Kujt nga forumi kishit dashur ti ja fusni shpullë!!!

· 2880 · 63027

 • Postime: 998
 • Gjinia: Femer

#850 ne: 14-11-2008, 13:49:35
Ok
Dhe une po te jap nje grusht te mire.

 • Postime: 80
 • Gjinia: Mashkull

#851 ne: 14-11-2008, 13:56:11
rrofsh edhe un nja dy shpulla tek bycet LOL

 • Postime: 998
 • Gjinia: Femer

#852 ne: 14-11-2008, 13:58:54
Nuk ke shans.

 • Postime: 80
 • Gjinia: Mashkull

#853 ne: 14-11-2008, 14:02:48
e mir mir  :S hmmmmm:

#854 ne: 14-11-2008, 14:56:05
Po nuk u soll mire...ketij lart... :D ;) more vesh vogelush?

 • Postime: 80
 • Gjinia: Mashkull

#855 ne: 14-11-2008, 15:02:30
me pelqen kur me gjuan  :D :D

 • Postime: 12234

#856 ne: 14-11-2008, 15:08:13
Charlit  te mbushet mend pak,e mos ti beson zockave fort :D

 • Postime: 136
 • Gjinia: Femer

#857 ne: 14-11-2008, 15:11:22
Keti siper pse mos me na besuar  :D

 • Postime: 12234

#858 ne: 14-11-2008, 15:13:44
Kesaj siper se gjethmone jeni genjeshtare te medha. :D

 • Postime: 136
 • Gjinia: Femer

#859 ne: 14-11-2008, 15:21:12
Keti nje shkelum per kete fjal ,,se shpulla e kisha myt krejt  :D :D

 • Postime: 12234

#860 ne: 14-11-2008, 15:22:41
Une kesaj shpulla te lehte ne vende te ndryshme :D

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#861 ne: 14-11-2008, 15:27:27
une jam paqesore nuk jap shpulla .... :engjell:jap shkelma ... :D

 • Postime: 800
 • Gjinia: Femer

#862 ne: 14-11-2008, 15:30:46
me shpulle?!  hmmmmm: Ja sa te bëj një liste  :D :P

 • Postime: 136
 • Gjinia: Femer

#863 ne: 14-11-2008, 15:32:27
Unë kësaj shpulla te lehtë ne vende të ndryshme :D

Cilat jane ato vende pa mum trego zdo ti jep dote  :P

 • Postime: 154
 • Gjinia: Femer

#864 ne: 24-11-2008, 18:38:33
 maje faqen qershi nja te nxet :puth....
 jo nuk mundem se me dhimbesh... :D

 • Postime: 541
 • Gjinia: Mashkull

#865 ne: 24-11-2008, 19:02:06
Cilat janë ato vende pa mum trego zdo ti jep dote  :P
   Ne prapanice shpulla miqesore ;)

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

#866 ne: 26-11-2008, 14:31:34
..Te gjithe stafit.. :D

 • Postime: 4261

#867 ne: 26-11-2008, 14:33:50
Une ty :D

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

#868 ne: 26-11-2008, 14:35:15
..Une ty para atehere nuk kishe qene i zoti :D

#869 ne: 28-11-2008, 22:19:52
Nje shpulle per ty....qe te te bejne syte xixa tenje e keqe :D


Kush eshte i qut e kap vete hahahahahahahaha :D

Ore wili ngabehet..kam marr vesh dhe ai ka ikur si puna ime....

e prura koken sot....se me kishte marr malli per lloqe..

 • Postime: 7457
 • Gjinia: Mashkull

#870 ne: 29-11-2008, 14:09:24
Nje per kete Capin qe me nderron nickname si mbreti dashnoret. LOL

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

#871 ne: 29-11-2008, 14:10:49
Nje per TY.. :D

 • Postime: 7457
 • Gjinia: Mashkull

#872 ne: 29-11-2008, 14:15:59
Edhe nje ty. :D

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

#873 ne: 29-11-2008, 14:29:12
Nje ne palcak :D

 • Postime: 800
 • Gjinia: Femer

#874 ne: 03-12-2008, 14:55:47
Nje per...Perroin, me acaron me shkrimet e tij raciste.

Temat e fundit