×
Hyrja
Profili

Me cilin person nga forumi do të deshironit te kalonit një fundjave?

Me cilin person nga forumi do të deshironit te kalonit një fundjave?

· 1972 · 34612

 • Postime: 2287
 • Gjinia: Mashkull

#1050 ne: 28-04-2010, 11:32:11
Anesaa do te rezikoja per ju! :P

 • Postime: 1215

#1051 ne: 28-04-2010, 11:33:10
HAHHAHAH e me ne fund filluam te kuptohemi   hahhahaa

 • Postime: 1498

#1052 ne: 28-04-2010, 11:34:07
Shyqyr!!!Tani ,rrugen e mbar! LOL

 • Postime: 2287
 • Gjinia: Mashkull

#1053 ne: 28-04-2010, 11:38:07
LOL LOL LOL ,,,kadal se ende ka keqkuptime

anesaa duhet te jete deshmitare :D

 • Postime: 1498

#1054 ne: 28-04-2010, 11:40:09
hahhaha
e doni te shkruar????
mjaft jemi tre deshmitare?te therasim edhe nje?
pash dikundi bridhte loadingu......

 • Postime: 1215

#1055 ne: 28-04-2010, 11:42:56
LOL LOL  ,,,kadal se ende ka keqkuptime

anesaa duhet te jete deshmitare

aj se shpjegohemi sqarohemi rruges...koha sheron plaget  LOL  LOL

 • Postime: 322

#1056 ne: 28-04-2010, 11:48:59
kijameti  - je mashkull apo femer     s'hy deshmitar gjithkundd hehe hmmmmm:

 • Postime: 2287
 • Gjinia: Mashkull

#1057 ne: 28-04-2010, 11:53:56
mos na prish mareveshjen! :P

Anesa do jete edhe pike :D

 • Postime: 1498

#1058 ne: 28-04-2010, 12:01:56
hahhahah ajo do jete
te siguroj

tani pershendetje tung klm
ne ikem papa

 • Postime: 2287
 • Gjinia: Mashkull

#1059 ne: 28-04-2010, 12:04:11
kaloni mire! :pafshim

 • Postime: 1215

#1060 ne: 28-04-2010, 16:05:23
mos na prish mareveshjen! :P

Anesa do jete edhe pike :D

ska kush na prish marveshjen me... une dhe pikkkkeeee.... LOL LOL

 • Postime: 2287
 • Gjinia: Mashkull

#1061 ne: 28-04-2010, 19:00:29
kuptohet! no coment...

 • Postime: 7065
 • Gjinia: Femer

#1062 ne: 28-04-2010, 20:08:17
Me burrin :D

 • Postime: 12348
 • Gjinia: Femer

#1063 ne: 29-04-2010, 12:12:22
vetem me njonin :D

 • Postime: 2287
 • Gjinia: Mashkull

#1064 ne: 29-04-2010, 12:16:02
me disa miqe!

 • Postime: 2568

#1065 ne: 12-05-2010, 15:14:21
nuk bej plane se sdalin asnjehere  por kte jav mendoj ta kaloj vetem

 • Postime: 1012
 • Gjinia: Femer

#1066 ne: 12-05-2010, 15:15:34
Jo une bej plane...jam kokederre  :D me vullkanin  :D

 • Postime: 2568

#1067 ne: 12-05-2010, 15:17:21
po mir po deshe ti meqe jam vetem e kalojme

 • Postime: 1215

#1068 ne: 12-05-2010, 15:19:16
une me vox do e kaloj ket fundjave... ;)  :D

 • Postime: 2287
 • Gjinia: Mashkull

#1069 ne: 12-05-2010, 15:21:14
me ca dosta nga qekia!

 • Postime: 1508
 • Gjinia: Femer

#1070 ne: 17-05-2010, 12:52:15
me tesoron tim........ :)

 • Postime: 2568

#1071 ne: 17-05-2010, 18:11:56
me tesoron dhe une  ;) :P

 • Postime: 1508
 • Gjinia: Femer

#1072 ne: 17-05-2010, 18:14:34
me tesoron dhe une  ;) :P

hahhhahhahahahaha.. .mos na vidhni shprehjen :P

 • Postime: 2568

#1073 ne: 17-05-2010, 22:32:10
hahhhahhahahahaha...mos na vidhni shprehjen :P
nuk e vodha jo sa e mora borxh :P

 • Postime: 7456
 • Gjinia: Mashkull

#1074 ne: 17-05-2010, 22:38:22
me njeren ;)

Temat e fundit