Me cilin person nga forumi do të deshironit te kalonit një fundjave? - 22 - Café Zerion ツ

×
Hyrja
Profili

Me cilin person nga forumi do të deshironit te kalonit një fundjave?

Me cilin person nga forumi do të deshironit te kalonit një fundjave?

· 1972 · 34707

 • Postime: 2287
 • Gjinia: Mashkull

#525 ne: 22-07-2009, 14:51:42

 • Postime: 30
 • Gjinia: Mashkull

#526 ne: 23-07-2009, 01:47:04
te jete goce pa dallim ngjyre LOL

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#527 ne: 23-07-2009, 02:00:37
me ty  :D

 • Postime: 2166
 • Gjinia: Mashkull

#528 ne: 12-09-2009, 11:02:51
per kete fundjave kam deshire
qe ta njohe dhe pak me mire
me buzenjoma do rrija çlirte
eshte e çilter dhe shpirte mire. ;) :perqafim

 • Postime: 154
 • Gjinia: Femer

#529 ne: 12-09-2009, 11:21:00
 hmmmmm:

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#530 ne: 12-09-2009, 12:56:07
me ata miq qe e kaloj gjithmone

 • Postime: 892
 • Gjinia: Mashkull

#531 ne: 12-09-2009, 13:20:21
...po te ishte e lire.......me komshien...

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#532 ne: 12-09-2009, 13:24:45
why not

 • Postime: 892
 • Gjinia: Mashkull

#533 ne: 12-09-2009, 13:31:44
....thnx.... :)....je teper xhentile..

 • Postime: 2287
 • Gjinia: Mashkull

#534 ne: 12-09-2009, 14:05:50
Zejneben... ;)

 • Postime: 2166
 • Gjinia: Mashkull

#535 ne: 27-10-2009, 08:58:32
me shume deshire do ta kaloja nje fundjave
me nje miken time qe kemi kohe qe nuk jemi degjuar
zuzuna nje mike e nderuar :) :perqafim :engjell:

 • Postime: 7470
 • Gjinia: Mashkull

#536 ne: 27-10-2009, 14:30:30
me Te voglen :P

 • Postime: 541
 • Gjinia: Mashkull

#537 ne: 27-10-2009, 17:36:09

  Me te madhen :P

 • Postime: 154
 • Gjinia: Femer

#538 ne: 28-10-2009, 09:24:56
Me te mesmin.. :D

 • Postime: 136
 • Gjinia: Femer

#539 ne: 28-10-2009, 09:38:15
Me ket siper pa dyshim  :perqafim

 • Postime: 154
 • Gjinia: Femer

#540 ne: 28-10-2009, 09:40:00
Me prit se erdha me shum deshir ...po larg larg te kam.. :perqafim

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

#541 ne: 28-10-2009, 10:03:04
Me nje nuse te bukur.. :D

 • Postime: 83
 • Gjinia: Mashkull

#542 ne: 28-10-2009, 13:03:16
qershin

 • Postime: 7066
 • Gjinia: Femer

#543 ne: 29-10-2009, 06:52:36
i thashe njerit, por me refuzoj maskaraj  :P

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#544 ne: 29-10-2009, 07:57:25
Nuk me del 1 fundjave eshte pak  :P

 • Postime: 83
 • Gjinia: Mashkull

#545 ne: 29-10-2009, 12:03:36
ok dy jave

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#546 ne: 29-10-2009, 12:14:43
eshte shume 2  :P

 • Postime: 83
 • Gjinia: Mashkull

#547 ne: 29-10-2009, 12:24:59
ok nji jave e gjysme hmmmmm:

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#548 ne: 29-10-2009, 13:14:27
prap shume  :P

 • Postime: 83
 • Gjinia: Mashkull

#549 ne: 29-10-2009, 13:15:11
nji nat

Temat e fundit