Me ka shkuar mendja per... - 29 - Café Zerion ツ

×
Hyrja
Profili

Me ka shkuar mendja per...

Me ka shkuar mendja per...

· 3326 · 73578

 • Postime: 541
 • Gjinia: Mashkull

#700 ne: 05-07-2008, 22:49:21

  Mua per nje puthje me...

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

#701 ne: 05-07-2008, 23:43:28
edhe mua per nje puthje me ate,,

 • Postime: 541
 • Gjinia: Mashkull

#702 ne: 06-07-2008, 00:04:21

  Me ka shkuar mendja te nisem per London.

 • Postime: 7467
 • Gjinia: Mashkull

#703 ne: 06-07-2008, 10:52:53
pjeshk :D

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

#704 ne: 06-07-2008, 10:53:47
mua per dardhe,,,

 • Postime: 7467
 • Gjinia: Mashkull

#705 ne: 06-07-2008, 10:56:34
per buze :D :P

 • Postime: 3096
 • Gjinia: Femer

#706 ne: 06-07-2008, 11:02:36
me ka shkuar mendja per shume gjera qe nuk behen :S

 • Postime: 7467
 • Gjinia: Mashkull

#707 ne: 06-07-2008, 11:04:50
Po ti thuaji njehere. :P

Me ka shku mendja per nje masazh. :D

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

#708 ne: 06-07-2008, 12:46:13
mua me ka shkuar mendja per nje kinez qe te me masazhoje,,,eehhh,, :D

 • Postime: 4261

#709 ne: 06-07-2008, 12:47:05
Une e bej me mire se kinezi :D

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

#710 ne: 06-07-2008, 12:49:06
po po dihet por kujtova se nuk je ketu,,papapa nuk mundet te flase njeriu ate qe ndjen :D

 • Postime: 4261

#711 ne: 06-07-2008, 12:49:52
Pse cfare ndjen ti ee :D

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

#712 ne: 06-07-2008, 12:51:26
e thashe pra nje kinez = me nje masazh :D

 • Postime: 4261

#713 ne: 06-07-2008, 12:52:48
Ta bej une mo pse kinezi :D

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

#714 ne: 06-07-2008, 12:54:45
Nuk e di sepse kinezet njihen per ate pune,,,dhe rri pa merak kur je rreth tyre sa nuk kane gjo ne terezi,,, :D

 • Postime: 4261

#715 ne: 06-07-2008, 12:56:45
Nuk me ke provu mua se nuk me nderron pastaj kurr :D

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

#716 ne: 06-07-2008, 12:59:53
 LOL LOL,,,a di ti me ba masazhe aa?

 • Postime: 4261

#717 ne: 06-07-2008, 13:01:01
Me mire se kinezi biles :d

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

#718 ne: 07-07-2008, 14:18:02
me ka shkuar mendja per buke me djath,,,

 • Postime: 577
 • Gjinia: Femer

#719 ne: 07-07-2008, 14:26:05
Me ka shkuar mendia per byrek hmmmmm:

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

#720 ne: 09-07-2008, 20:20:29
Per nje gote vere te bardhe,,,ka kohe qe nuk  e kam provu,,

 • Postime: 1936
 • Gjinia: Mashkull

#721 ne: 09-07-2008, 20:27:27
ktu tek ne vera<e bardhe dhe e kuqe> :D eshte fantastike

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

#722 ne: 10-07-2008, 09:29:22
Per nje redbull ne piken e mengjesit,,,pu pu pu,,,

 • Postime: 577
 • Gjinia: Femer

#723 ne: 10-07-2008, 11:09:50
Per nji kadaif me akullore :P

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

#724 ne: 12-07-2008, 14:01:26
Per nje puthje,,,

Temat e fundit