Postim i ri

×

Postim i ri

Emri:
Email:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

Permbledhje

Postuar nga: Parloté
« ne: 21-09-2022, 22:17:15 »

Po e ngacmoj pak 😁
Postuar nga: Passion
« ne: 21-09-2022, 12:20:13 »

🙋‍♂️

Nga 1001 km distance
Postuar nga: Parloté
« ne: 31-08-2022, 15:30:08 »


 po thuaj Tipin se ske njeri tjeter ketu 😂

Tipin edhe po të mos këvizje dot nga njerëzit 😂😘
Postuar nga: SteriOtipi B
« ne: 31-08-2022, 14:23:21 »


Përqafoj dhe pikë. 😁
po thuaj Tipin se ske njeri tjeter ketu 😂
Postuar nga: Parloté
« ne: 30-08-2022, 21:14:35 »

Përqafoj dhe pikë. 😁
Postuar nga: M A X
« ne: 01-08-2022, 01:07:59 »

Po e kaloj vetem me nje ngacmi kete here ;)
Postuar nga: Parloté
« ne: 18-07-2022, 10:08:49 »

Hi four nga Parloté,Frank, sepse gishti i pestë është i rezervuar nga Desa 😂😂😂😂
Postuar nga: Frank
« ne: 12-07-2022, 08:26:25 »

Hi five Dese, te shkon shume ky nick u be vite qe kam thene me vehte, pse se mban kshu kudo.😂😂😂😂
Postuar nga: Parloté
« ne: 10-07-2022, 11:25:05 »

Shumë shumë 🤗😘❤️
Postuar nga: erlehta
« ne: 08-12-2021, 18:37:03 »

O bre humbem 😘😘😘