Pershendetje me kenge - 44 - Café Zerion ツ

×
Hyrja
Profili

Pershendetje me kenge

Pershendetje me kenge

· 6177 · 115401

#1075 ne: 06-09-2010, 12:27:55
Per Shej... :-*

Kansas - Dust In The Wind

"Don't hang on, nothing lasts forever but the earth and sky
It slips away, all your money won't another minute buy

Dust in the wind, All we are is dust in the wind..."

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#1076 ne: 06-09-2010, 12:43:39
Per Shej... :-*

Kansas - Dust In The Wind

"Don't hang on, nothing lasts forever but the earth and sky
It slips away, all your money won't another minute buy

Dust in the wind, All we are is dust in the wind..."


thanks  :perqafim  ;)

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer

#1077 ne: 06-09-2010, 18:28:23
Per ata qe kane qejf Shopenin dhe ditet me shi... :)

Gazebo - I Like Chopin (Extended 12" 1988 Remix)

:)  :perqafim

 • Postime: 1300
 • Gjinia: Femer

#1078 ne: 06-09-2010, 19:07:24
Misss meqe te pelqente... :D

Tracy Chapman - You're The One

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer

#1079 ne: 06-09-2010, 19:21:09
Thnx Loca!  :)  :perqafim

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#1080 ne: 07-09-2010, 16:06:14
..per te gjitha femrat e forumit... :)

Woman- John Lennon

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

#1081 ne: 07-09-2010, 16:25:09
Flmm D :perqafim

Kujt ti pelqej kjo.. ;)

Besa- engjujt te vrasin njelloj(Lyrics)

 • Postime: 1215

#1082 ne: 07-09-2010, 17:04:47
flm dreamm  :D .....  delight mua me ka pelqeyer shum,ka kohe qe se kam degjuar :D

ju pershendes :D

 • Postime: 85
 • Gjinia: Mashkull

#1083 ne: 07-09-2010, 21:37:24

 • Postime: 85
 • Gjinia: Mashkull

#1084 ne: 07-09-2010, 21:39:42

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

 • Postime: 1215

#1086 ne: 09-09-2010, 23:28:43
titi te prsh

 • Postime: 1215

#1087 ne: 09-09-2010, 23:31:31
justA te persh LOL LOL LOOOOOL


#1088 ne: 10-09-2010, 00:45:26
Ellie Goulding & Erik Hassle - Be Mine [Robyn Acoustic]

 • Postime: 1215

#1089 ne: 11-09-2010, 17:40:08
prsh forumistet ne linje  :)

 • Postime: 6970
 • Gjinia: Femer

#1090 ne: 11-09-2010, 21:30:21

#1091 ne: 11-09-2010, 23:17:17
Flm gocat lart, ju prsh! :perqafim

Judy Garland - Over the Rainbow 1955

 • Postime: 1215

#1092 ne: 11-09-2010, 23:23:42
 :perqafim

 • Postime: 1508
 • Gjinia: Femer

#1093 ne: 13-09-2010, 14:26:53
per te gjithe çunat e forumit ...... :D :D :D

Sasha Dith - Russian Girls (Remix)

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer

#1094 ne: 13-09-2010, 14:34:56

#1095 ne: 13-09-2010, 15:04:27

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer

#1096 ne: 13-09-2010, 15:09:01
Me pelqen, thnx!  :)

Degjo kete!

Phil Collins - True Colors

 • Postime: 1300
 • Gjinia: Femer

#1097 ne: 13-09-2010, 17:30:16

 • Postime: 1300
 • Gjinia: Femer

#1098 ne: 13-09-2010, 17:33:09
Per Spring...meqe lov it ket :D

Coldplay - Trouble [Lyrics]

#1099 ne: 13-09-2010, 23:01:45
Per Spring...meqe lov it ket :D
Coldplay - Trouble [Lyrics]
Fenks Loca, per ty meqe e lov dhe ket une... :D

Paolo Nutini - Candy - Official video

Temat e fundit