×
Hyrja
Profili

Pershendetje me kenge

Pershendetje me kenge

· 6177 · 114949

#875 ne: 30-04-2010, 13:54:16
flm honest :perqafim
fiksim e kam sec 0:14 :D

 • Postime: 1508
 • Gjinia: Femer

#876 ne: 30-04-2010, 14:09:08
flm honest :perqafim
fiksim e kam sec 0:14 :D

e mi mire se si kisha pare sec..... :P

 • Postime: 6970
 • Gjinia: Femer

#877 ne: 30-04-2010, 17:18:27

 • Postime: 2568

#878 ne: 30-04-2010, 22:46:52
per shej degjoje dhe mos me dil me kundra
c`e solo l inter... a farci ridere

 • Postime: 12348
 • Gjinia: Femer

#879 ne: 30-04-2010, 22:50:16
per Vulin ... s'kundershtoj me :)

Pazza Inter amala!

 • Postime: 611
 • Gjinia: Mashkull

#880 ne: 30-04-2010, 23:10:05
per tessoron honest :puth

Alban Skenderaj - Bukuri e frikshme (me tekst)

je si shpirt :puth

 • Postime: 1508
 • Gjinia: Femer

#881 ne: 30-04-2010, 23:24:42
per tessoron honest :puth

Alban Skenderaj - Bukuri e frikshme (me tekst)

je si shpirt :puth


tesoro grazie........... :perqafim :perqafim

 • Postime: 2649
 • Gjinia: Mashkull

#882 ne: 30-04-2010, 23:40:24
Per te gjithe,,  :)

Garazhat e Bardha VERTET

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer

#883 ne: 01-05-2010, 01:41:21
Per te gjithe :)

Sting - Englishman In New York

Love it...thnx perq       kiss Kenga :)

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#884 ne: 03-05-2010, 17:38:26
Shejtane dhe Fabs pershendes me ket...:) :)

Enya - Anywhere Is

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer

#885 ne: 03-05-2010, 18:27:16
Dreamm, Kenga, Shej, Spring, Honest....  :perqafim

A Woman's Heart - Chris De Burgh

 • Postime: 1508
 • Gjinia: Femer

#886 ne: 04-05-2010, 01:07:23
Dreamm, Kenga, Shej, Spring, Honest....  :perqafim

A Woman's Heart - Chris De Burgh

flm yll............ :perqafim

 • Postime: 1508
 • Gjinia: Femer

#887 ne: 04-05-2010, 01:10:07
Guns N' Roses - November Rain

 • Postime: 1508
 • Gjinia: Femer

#888 ne: 05-05-2010, 08:11:01
Soultans Can't Take My Hands Off You

 • Postime: 1012
 • Gjinia: Femer

#889 ne: 08-05-2010, 14:17:23
Moonlight Sonata - classical guitar

Per ke tjeter...perveç dreamm!   ;)  :D

... :perqafim tingellon me bukur me kitare...

 • Postime: 1508
 • Gjinia: Femer

#890 ne: 08-05-2010, 17:00:03

 • Postime: 12348
 • Gjinia: Femer

#891 ne: 08-05-2010, 19:50:10
veten time :P

je t'aime encore

 • Postime: 1508
 • Gjinia: Femer

#892 ne: 08-05-2010, 19:51:45
all................ :)

Danny - If Only You

 • Postime: 4313
 • Gjinia: Mashkull

#893 ne: 08-05-2010, 23:32:49

 • Postime: 12348
 • Gjinia: Femer

#894 ne: 09-05-2010, 00:18:21

 • Postime: 4313
 • Gjinia: Mashkull

#895 ne: 09-05-2010, 11:40:30

#896 ne: 09-05-2010, 21:33:18
Dreamm, Kenga, Shej, Spring, Honest....  :perqafim

A Woman's Heart - Chris De Burgh

rrusheeeeeeee...... ...  :perqafim  shume flm.

kjo per te gjithe. :)
 :D

Justin Bieber - Baby ft. Ludacris

 • Postime: 611
 • Gjinia: Mashkull

#897 ne: 11-05-2010, 11:29:17
honest per ty tessoro :puth

ticy & geea - hot .wmv

 • Postime: 2568

#898 ne: 11-05-2010, 14:24:19

 • Postime: 2568

#899 ne: 12-05-2010, 14:48:12

Temat e fundit