Pershkruaje anetarin e mësipërm me NJE fjale! - 33 - Café Zerion ツ

×
Hyrja
Profili

Pershkruaje anetarin e mësipërm me NJE fjale!

· 33659 · 443027

Pershkruaje anetarin e mësipërm me NJE fjale!

· 33659 · 443027

#800 ne: 10-05-2007, 05:15:57
MAMI :D

 • Postime: 287
 • Gjinia: Mashkull

#801 ne: 10-05-2007, 05:19:17
e zonme!!!

#802 ne: 10-05-2007, 05:19:17
epo me rradhe eshte kjo moj. rebelke dhe kinge

#803 ne: 10-05-2007, 05:24:57
VETVETJA  :)

 • Postime: 7467
 • Gjinia: Mashkull

#804 ne: 10-05-2007, 05:26:03
Shakaxheshe  :P

#805 ne: 10-05-2007, 05:27:24
steriotip

#806 ne: 10-05-2007, 05:40:36
ska fjale ma per kte :D

 • Postime: 1258
 • Gjinia: Mashkull

#807 ne: 10-05-2007, 06:04:02
as per ty :P

 • Postime: 4261

#808 ne: 10-05-2007, 06:28:13
Magar :D

#809 ne: 10-05-2007, 06:31:13
i magjishem :P

 • Postime: 4261

#810 ne: 10-05-2007, 06:34:27
e papame :D

#811 ne: 10-05-2007, 06:47:56
unik

 • Postime: 4261

#812 ne: 10-05-2007, 06:50:17
Rebele :D

 • Postime: 1258
 • Gjinia: Mashkull

#813 ne: 10-05-2007, 07:12:54
Rebel

#814 ne: 10-05-2007, 07:27:43
dragua por pa flake LOL LOL LOL

 • Postime: 4261

#815 ne: 10-05-2007, 07:49:48
E rrezikshmeee :D

#816 ne: 10-05-2007, 08:10:57
hahahaha.....ik se ja fute kot un jam  :engjell:
LOL LOL LOL LOL

i qete ne pergjithsi  :D

 • Postime: 4261

#817 ne: 10-05-2007, 08:19:18
haha..ti engjell ..kurr joo :D


Dreq :D

#818 ne: 10-05-2007, 08:21:23
ti biri dreqit atehere LOL LOL LOL

 • Postime: 1258
 • Gjinia: Mashkull

#819 ne: 10-05-2007, 08:22:03
e bia e dreqit

 • Postime: 1608
 • Gjinia: Femer

#820 ne: 10-05-2007, 08:55:56
Shejtan  :P

 • Postime: 5949

#821 ne: 10-05-2007, 08:57:03
mistrece :P :D

 • Postime: 12234

#822 ne: 10-05-2007, 09:29:20
Rebele. :D

 • Postime: 1258
 • Gjinia: Mashkull

#823 ne: 10-05-2007, 10:32:07
Burre :D

 • Postime: 5503
 • Gjinia: Femer

#824 ne: 10-05-2007, 10:33:43
Rebelioz (me kuptimin me te mire te fjales).

Temat e fundit