×
Hyrja
Profili

Pershkruaje anetarin e mësipërm me NJE fjale!

· 33659 · 442942

Pershkruaje anetarin e mësipërm me NJE fjale!

· 33659 · 442942

 • Postime: 287
 • Gjinia: Mashkull

#950 ne: 13-05-2007, 07:30:17
Prishtinali ;)

 • Postime: 1382
 • Gjinia: Femer

#951 ne: 13-05-2007, 07:53:14
i dashurum ;) :-[

 • Postime: 287
 • Gjinia: Mashkull

#952 ne: 13-05-2007, 07:58:09
me ty ;)

 • Postime: 1382
 • Gjinia: Femer

#953 ne: 13-05-2007, 08:02:27
edhe un!!!! :-[

 • Postime: 3096
 • Gjinia: Femer

#954 ne: 13-05-2007, 10:11:15
aahhh te dy keta lart te dashuruar dhe te lumtur shpresoj se deri ne fund te jetes do jeni bashke dhe shume te dashuruar ehehhe

 • Postime: 1740
 • Gjinia: Mashkull

#955 ne: 13-05-2007, 10:29:52
si belin....   

 • Postime: 287
 • Gjinia: Mashkull

#956 ne: 13-05-2007, 11:01:30
aahhh te dy këta lart te dashuruar dhe te lumtur shpresoj se deri në fund te jetës do jeni bashke dhe shumë te dashuruar ehehhe

 Faliminderit Belina gjitha te mirat ;)

 Yll

 • Postime: 1258
 • Gjinia: Mashkull

#957 ne: 13-05-2007, 11:14:46
Pakomentuar

 • Postime: 3096
 • Gjinia: Femer

#958 ne: 13-05-2007, 14:50:01
ka nderru foton ky lart

 • Postime: 1258
 • Gjinia: Mashkull

#959 ne: 13-05-2007, 22:19:05
Ka vrejtur kjo lart .

 • Postime: 1382
 • Gjinia: Femer

#960 ne: 14-05-2007, 06:00:42
aahhh te dy këta lart te dashuruar dhe te lumtur shpresoj se deri në fund te jetës do jeni bashke dhe shumë te dashuruar ehehheflm shum zemer!!!  ;) :perqafim

 • Postime: 4261

#961 ne: 14-05-2007, 08:09:40
Sy bukur :D

 • Postime: 287
 • Gjinia: Mashkull

#962 ne: 14-05-2007, 08:29:43
tip ^o)

#963 ne: 14-05-2007, 11:03:37
prototip  ;)

 • Postime: 12234

#964 ne: 14-05-2007, 12:50:42
Ligj. :D

#965 ne: 14-05-2007, 12:58:56
Mbret i kafsheve  :D :D

 • Postime: 12234

#966 ne: 14-05-2007, 13:04:29
Por pa fron. :D


E guximshme. :D

#967 ne: 14-05-2007, 13:10:03
Pavaresisht me fron pa fron...mbreti mbetet mbret

Yll Bote long karrote

 • Postime: 287
 • Gjinia: Mashkull

#968 ne: 14-05-2007, 13:23:51
mbreteresh ^o)

 • Postime: 2901
 • Gjinia: Femer

#969 ne: 14-05-2007, 15:33:08
princ :P

 • Postime: 4261

#970 ne: 14-05-2007, 22:17:39
Kinge :D

 • Postime: 7457
 • Gjinia: Mashkull

#971 ne: 15-05-2007, 07:39:01
........ no coment  :P

#972 ne: 15-05-2007, 09:29:29

 • Postime: 1608
 • Gjinia: Femer

#973 ne: 15-05-2007, 10:12:31
e embel  :)

 • Postime: 1382
 • Gjinia: Femer

#974 ne: 15-05-2007, 12:05:02
model ;)

Temat e fundit