Si e imagjinoni personin siper jush? - 882 - Café Zerion ツ

×
Hyrja
Profili

Si e imagjinoni personin siper jush?

· 22494 · 301717

Si e imagjinoni personin siper jush?

· 22494 · 301717

 • Postime: 1283

#22025 ne: 18-05-2013, 23:36:54
Me lap top nder gjunje mbi krevat :P

#22026 ne: 18-05-2013, 23:42:01
Jo jo si jul cesari shtrire ne krahun e kolltukut ku ne ane ka tanoline te vogel me rrush hahaha dhe jo me.lap por me tel

E imagjinoj ne gjendje kritike, te duhet te fillosh urengjent sport dhe te degjosh ca muzike house techno trance  :P

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#22027 ne: 18-05-2013, 23:45:25
kshu :P


#22028 ne: 18-05-2013, 23:49:05
kshu :PEksplorator eeeee

Ty te imagjinoj me brecka tani...

 • Postime: 12743

#22029 ne: 19-05-2013, 00:41:12
me nje gote vere te kuqe dhe duke degjuar ne sfond muziken e prefetuar

 • Postime: 160

#22030 ne: 19-05-2013, 18:39:38
te sapo zgjuar nga gjumi :P

 • Postime: 1283

#22031 ne: 19-05-2013, 21:11:23
Duke prit oret,,,,,ne vazhdim.

#22032 ne: 19-05-2013, 22:32:52
Duke prit nai pjeshke ti japi nai tuf lule LOL

 • Postime: 1446
 • Gjinia: Femer

#22033 ne: 19-05-2013, 22:45:43

 • Postime: 1283

#22034 ne: 19-05-2013, 23:11:34

 • Postime: 1446
 • Gjinia: Femer

#22035 ne: 19-05-2013, 23:42:46
te kendshem.

#22036 ne: 20-05-2013, 00:05:15
E imagjinoj epshmadhe... moshe e keqe kjo ne fakt  :P

 • Postime: 322

#22037 ne: 20-05-2013, 00:41:38
bal 3d

 • Postime: 12743

#22038 ne: 20-05-2013, 01:50:32
ne pritje

 • Postime: 1446
 • Gjinia: Femer

#22039 ne: 20-05-2013, 08:06:28
I dhembin kembet.. :)

 • Postime: 12743

#22040 ne: 20-05-2013, 09:53:46
te sakye

#22041 ne: 20-05-2013, 09:58:30
Te shtrire

 • Postime: 12743

#22042 ne: 20-05-2013, 09:59:15
ulur

#22043 ne: 20-05-2013, 10:01:09
e deshiruar per  :perqafim tim

 • Postime: 12743

#22044 ne: 20-05-2013, 10:05:11
sa.modest je zemer..... :P

duke pare per mdonje mesazh te mdryshem

#22045 ne: 20-05-2013, 10:06:57
jam zemer jam :P

duke thithur aromen ne e vetes ne shtratin e saj...

 • Postime: 12743

#22046 ne: 20-05-2013, 10:08:05
duke ma bo corap krevatin

#22047 ne: 20-05-2013, 10:09:44
mbi mua ne shtratin e saj...

 • Postime: 12743

#22048 ne: 20-05-2013, 10:12:51
duke mbyllur syte qe endrra te marr kuptim

 • Postime: 160

#22049 ne: 20-05-2013, 13:56:01
e merzitur nga kjo vap e poshter :D

Temat e fundit