×
Hyrja
Profili

Vetem tri fjale!

Vetem tri fjale!

· 1244 · 13580

 • Postime: 1258
 • Gjinia: Mashkull

ne: 09-06-2006, 09:14:58
me doket edini se si funksjonon loja


qani per postimet?
« Editimi i fundit: 13-01-2020, 18:50:39 nga M A X »

#1 ne: 09-06-2006, 09:26:30
jo, qame dje

#2 ne: 09-06-2006, 09:36:44
jam ne qef.

#3 ne: 09-06-2006, 09:53:57
jam në qejf!

 • Postime: 297
 • Gjinia: Femer

#4 ne: 09-06-2006, 09:56:57
une dhe ti

#5 ne: 09-06-2006, 10:00:22
qaj po deshe

 • Postime: 297
 • Gjinia: Femer

#6 ne: 09-06-2006, 10:02:15
jo sme qahet

 • Postime: 4261

#7 ne: 09-06-2006, 10:10:04
kam  qare dje  :(

jam shashtrise s'qajturi  LOL

#8 ne: 09-06-2006, 10:13:51
mbaj zorret fort!

 • Postime: 4261

#9 ne: 09-06-2006, 10:18:57
nuk po mundem :D

#10 ne: 09-06-2006, 10:33:38
leri te ikin :D

 • Postime: 297
 • Gjinia: Femer

#11 ne: 09-06-2006, 10:40:47
Jeta e bukur

#12 ne: 09-06-2006, 10:46:32
kush te genjeu?

 • Postime: 4261

#13 ne: 09-06-2006, 10:49:51
mire e ke :)

#14 ne: 09-06-2006, 10:51:34
nga e di?

 • Postime: 4261

#15 ne: 09-06-2006, 10:53:04
nga  prevoja ime LOL

 • Postime: 1258
 • Gjinia: Mashkull

#16 ne: 09-06-2006, 10:54:02
ku eshte ajo

 • Postime: 21
 • Gjinia: Femer

#17 ne: 09-06-2006, 10:54:25
provova dicka reale.....!!!

#18 ne: 09-06-2006, 10:56:35
na thuaj cfare?

 • Postime: 21
 • Gjinia: Femer

#19 ne: 09-06-2006, 11:00:55
nuk ta them

#20 ne: 09-06-2006, 11:13:17
eme thuaje tani

#21 ne: 09-06-2006, 11:31:10
duam ta dime!

 • Postime: 1258
 • Gjinia: Mashkull

#22 ne: 09-06-2006, 11:47:11
sigurisht qe po

 • Postime: 21
 • Gjinia: Femer

#23 ne: 09-06-2006, 12:21:20
Jo eshte segret

 • Postime: 1258
 • Gjinia: Mashkull

#24 ne: 09-06-2006, 12:42:27
sa gjuhe folni?

Temat e fundit