Tema me 1 000 000 postime....... - 27 - Café Zerion ツ

×
Hyrja
Profili

Tema me 1 000 000 postime.......

Tema me 1 000 000 postime.......

· 9465 · 154403

 • Postime: 2649
 • Gjinia: Mashkull

#650 ne: 14-02-2008, 16:29:48
saber selamet :D

 • Postime: 7065
 • Gjinia: Femer

#651 ne: 14-02-2008, 20:33:02
tema me 1 000 000 postime

#652 ne: 14-02-2008, 22:38:51
sdo na i japi max leket.....se le gruaja LOL

 • Postime: 3003
 • Gjinia: Mashkull

#653 ne: 15-02-2008, 01:06:32
S'ka Lekë, i ka investu MAX te WEFA HOLDING

 • Postime: 7065
 • Gjinia: Femer

#654 ne: 15-02-2008, 17:08:13
 

Neser prisni biletat per ne Austri,,se do filloj shperndarja lekut LOL
Kuptohet qe do merni me pak se sa kushton bileta e avjonit  :P

Bekimi dhe Capkenja te hyjne pa radhe  ,,,,pastaj charlie :D

 • Postime: 7467
 • Gjinia: Mashkull

#655 ne: 26-02-2008, 11:53:50
Me kete ritem ne vitin 3000 e zeme 1.000.000 :P :P :P

 • Postime: 2649
 • Gjinia: Mashkull

#656 ne: 26-02-2008, 17:40:13
Opa komplet forumistet ne Vijen,, e bejme nje party aty,:D :D

 • Postime: 7065
 • Gjinia: Femer

#657 ne: 15-03-2008, 22:14:43
Opa komplet forumistet ne Vijen,, e bëjmë një party aty,:D :D

Party dhe kaluar Party :D

Kafet i paguaj una  :D :D

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#658 ne: 16-03-2008, 16:26:07
Party dhe kaluar Party :D

Kafet i paguaj una  :D :D

count me inn :)

 • Postime: 2649
 • Gjinia: Mashkull

#659 ne: 16-03-2008, 19:19:16
Une ju paguaj ujin :D

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#660 ne: 16-03-2008, 19:44:38
Unë ju paguaj ujin :D

..sa sh.u harxhoke tiiii :D

 • Postime: 2649
 • Gjinia: Mashkull

#661 ne: 16-03-2008, 19:52:24
..sa sh.u harxhoke tiiii :D

 LOL
Ok po e paguaj muziken :D

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#662 ne: 16-03-2008, 19:53:25
LOL
Ok po e paguaj muziken :D

..e permiresove nje cike..ama pak fare :D :P

 • Postime: 2649
 • Gjinia: Mashkull

#663 ne: 16-03-2008, 19:57:39
..e permiresove një cike..ama pak fare :D :P

OK  dreamm do te mundohe te permiresohem edhe pak  hmmmmm:

Ju bej te mundur qe te mos i leni bakshish kamariejave  LOL

 • Postime: 7065
 • Gjinia: Femer

#664 ne: 27-03-2008, 22:06:11
Sa i keq ky LOL

 • Postime: 2649
 • Gjinia: Mashkull

#665 ne: 27-03-2008, 22:12:25
Sa i keq ky LOL

 LOL

Ok se u dorezova tani,sa nuk me eshte bere edhe ndoj share ma e madhe LOL..cfar deshironi merrni se do e paguaj,, :D

 • Postime: 7065
 • Gjinia: Femer

#666 ne: 27-03-2008, 22:20:15
Te lumte goja dhe Zoti te dhente gjithe te mirat  :D

 • Postime: 2649
 • Gjinia: Mashkull

#667 ne: 27-03-2008, 22:23:33
Faleminderit nga zemra,, :D

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#668 ne: 31-03-2008, 19:12:06

 • Postime: 7467
 • Gjinia: Mashkull

#669 ne: 31-03-2008, 19:19:38
c.kemi

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#670 ne: 31-03-2008, 19:21:17
c.kemi

mire..cthote vodka :D.me limon :D

 • Postime: 1431
 • Gjinia: Mashkull

#671 ne: 13-04-2008, 18:39:35
 hmmmmm:
hey...  a do edhe shume te vij ky 1 000 000?? :D

 • Postime: 7065
 • Gjinia: Femer

#672 ne: 14-04-2008, 09:11:07
Do vij do vij  :D

 • Postime: 2649
 • Gjinia: Mashkull

#673 ne: 14-04-2008, 17:54:45
Do te vij kur  te ben sheqja rrush,, :D

 • Postime: 1431
 • Gjinia: Mashkull

#674 ne: 14-04-2008, 19:24:56
Do të vij kur  te bën sheqja rrush,, :D

 hmmmmm:

zakonisht behen ne 36 gusht.    LOL LOL

Temat e fundit