×
Hyrja
Profili

Tema me 1 000 000 postime.......

Tema me 1 000 000 postime.......

· 9465 · 154321

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#675 ne: 14-04-2008, 22:09:00
 :)

 • Postime: 1431
 • Gjinia: Mashkull

#676 ne: 15-04-2008, 17:01:16
 hmmmmm:
 kafe))

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#677 ne: 15-04-2008, 21:29:11
 pritjaaaaaa) pritjaaaaaa) pritjaaaaaa)

 • Postime: 4261

#678 ne: 15-04-2008, 22:28:27
Dreamm si ma ke qejfin sonte tii :D

 • Postime: 7064
 • Gjinia: Femer

#679 ne: 24-04-2008, 20:07:40
Ka ardhur gje posta sot?  :D

 • Postime: 1431
 • Gjinia: Mashkull

#680 ne: 27-04-2008, 18:37:33
vetem 1 pako, por nuk ka adrese  :D :D

 • Postime: 2649
 • Gjinia: Mashkull

#681 ne: 27-04-2008, 18:41:19
Pikerisht e juja qenka  :D

 • Postime: 1431
 • Gjinia: Mashkull

#682 ne: 28-04-2008, 21:54:06
nuk mendoj keshtu.
as vete nuk e di adresen time....   :syzja

 LOL

 • Postime: 1007
 • Gjinia: Femer

#683 ne: 29-04-2008, 12:44:12
vetëm 1 pako, por nuk ka adrese  :D :D

Cfare ka brenda, e ke pare ?  hmmmmm:

 • Postime: 4261

#684 ne: 29-04-2008, 15:08:57
Ca do ti ...do leke ee ? :D hec andej nga ankandi edhe thuaje cmimin :D

 • Postime: 1007
 • Gjinia: Femer

#685 ne: 29-04-2008, 15:49:31
 Eh kryeziteti shkrete c'te ben  (?) Do vi dhe andej nga ankandi
 mos ki merak.  ;)

 • Postime: 7457
 • Gjinia: Mashkull

#686 ne: 29-04-2008, 15:54:35
mos hyr për momentin se do i ngresh cmimet si te naftes. LOL LOL LOL

 • Postime: 4261

#687 ne: 29-04-2008, 16:59:30
Eh kryeziteti shkrete ç'të bën  (?) Do vi dhe andej nga ankandi
 mos ki merak.  ;)

Hajde hajde ...se i kam ca llafe une me ty andej :D

 • Postime: 1431
 • Gjinia: Mashkull

#688 ne: 29-04-2008, 19:03:30
Çfarë ka brenda, e ke pare ?  hmmmmm:nuk e di por me duket se ka 1 ore se bën tik-tak tik-tak.
po qe se nuk është ore do jetë mine me sahat...
 LOL LOL

 • Postime: 1007
 • Gjinia: Femer

#689 ne: 30-04-2008, 09:24:55


nuk e di por me duket se ka 1 ore se bën tik-tak tik-tak.
po qe se nuk është ore do jetë mine me sahat...
 LOL LOL

Obobobooooo ki kujdes Cikito a te keqen  :D

 • Postime: 1007
 • Gjinia: Femer

#690 ne: 30-04-2008, 09:25:58
Hajde hajde ...se i kam ca llafe unë me ty andej :D

   ;)   :D

 • Postime: 4261

#691 ne: 30-04-2008, 09:55:01
He cfar ...:D une po pres ...hajde tashi andej jam per momentin po pres cminin qe do ta caktosh :D

 • Postime: 1431
 • Gjinia: Mashkull

#692 ne: 30-04-2008, 19:52:17
   ;)   :D

jooo jam cun i mire une, ja e hodha nga dritarja..
ishalla shpetojne ata qe jan poshte   :D

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#693 ne: 30-04-2008, 20:36:11
s'hoqem qe s'hoqem dore nga keto tik-taket :D

#694 ne: 06-07-2008, 19:58:43
jo :D

 • Postime: 1431
 • Gjinia: Mashkull

#695 ne: 06-07-2008, 22:46:04
a do edhe shume me ardh ky autobuzi aaaa??  :D :D

 • Postime: 7064
 • Gjinia: Femer

#696 ne: 07-07-2008, 06:41:29
dhe nje cerek ore  :D

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#697 ne: 28-09-2008, 15:33:59
sa i gjate paska qene ky 15-minutshiii  :D :P

 • Postime: 12234

#698 ne: 28-09-2008, 15:37:11
Cili 15 minutsh. :D

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#699 ne: 28-09-2008, 15:38:44
hahhahaaaa...te mbytaa

I autobusit..te Cikos :D

Temat e fundit