Tema me 1 000 000 postime....... - 32 - Café Zerion ツ

×
Hyrja
Profili

Tema me 1 000 000 postime.......

Tema me 1 000 000 postime.......

· 9465 · 154408

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#775 ne: 18-11-2008, 10:10:58
lere mos e pyet :D ;)


keni harruar kete temen popull :D

duhen 1 000 000 postime ketuu :D

 • Postime: 1007
 • Gjinia: Femer

#776 ne: 18-11-2008, 10:25:22
Edhe sa kane ngelur dreamm :D

 • Postime: 4261

#777 ne: 18-11-2008, 10:27:49
Deri da te na sosen purot :D :D

 • Postime: 1007
 • Gjinia: Femer

#778 ne: 18-11-2008, 10:36:55
Mu nuk me sosen ore, nje kam dhe ajo nuk mbaron kurre LOL

 • Postime: 4261

#779 ne: 18-11-2008, 10:38:06
E paske si timen me duket :D :D

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#780 ne: 18-11-2008, 22:24:56
per cfare flitet ketej..( pervec postimeve LOL)

 • Postime: 1007
 • Gjinia: Femer

#781 ne: 19-11-2008, 09:35:24
E paske si timen me duket

Jo jo si tenden mos u ngaterro :D si te gjithe ato persona qe pine puro ;) me sa di une ti nuk e pi :D keshtu qe mos u grric :D

 • Postime: 541
 • Gjinia: Mashkull

#782 ne: 24-11-2008, 13:31:30

   Pihen apo thithen purot :D

 • Postime: 1007
 • Gjinia: Femer

#783 ne: 27-11-2008, 17:18:32
   Pihen apo thithen purot :D

Edhe pihen edhe thithen Hektor ;) :D

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

#784 ne: 06-12-2008, 21:55:37
Gati gati 1000 000 :LOL  :D

 • Postime: 7467
 • Gjinia: Mashkull

#785 ne: 19-12-2008, 21:05:42
u bene 100.001 :P

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

#786 ne: 21-12-2008, 15:53:42
.. 789 .. :D

Hello

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#787 ne: 21-12-2008, 23:47:03
..u dashkan dhe fareee pak postime ketu.. :D

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

#788 ne: 21-12-2008, 23:48:19
 Hajde ta mbarojme bashke :LOL :D

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#789 ne: 22-12-2008, 00:19:50
pse jo :D LOL

 • Postime: 2649
 • Gjinia: Mashkull

#790 ne: 22-12-2008, 01:53:08
"Punen qe e nisem per  vete,,trashikim tua lejme femise,", :D

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

#791 ne: 24-12-2008, 08:56:18
Pse asnje nuk don ta thyejme rekordin oreee??.. hmmmmm: :D

 • Postime: 1007
 • Gjinia: Femer

#792 ne: 24-12-2008, 09:17:22
PO ore duam, kush tha jo ;) edhe sa duhen...:D

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#793 ne: 24-12-2008, 10:36:56
..shtoni edhe nje timen..:D

 • Postime: 1007
 • Gjinia: Femer

#794 ne: 24-12-2008, 10:56:07
Edhe nje tjeter nga une ;) po kush po i mbledh pa mire :D

 • Postime: 4261

#795 ne: 24-12-2008, 14:58:48
Hajt mo se kur te vjen nga 999.999 te tregojm ty dhe ta besh ti te 1.000.000 :D :D

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

#796 ne: 24-12-2008, 15:02:47
Hello..

 • Postime: 1007
 • Gjinia: Femer

#797 ne: 08-01-2009, 12:56:31
Ej di gje njeri sa jane bere ketu apo jo :D edhe sa kemi...? :D se nuk me pritet mua :D

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

#798 ne: 08-01-2009, 15:21:55
.. Hello ..

 • Postime: 2649
 • Gjinia: Mashkull

#799 ne: 08-01-2009, 15:22:49
Stefi lere fare,,jne bere diku mbi 800 postime,,,i bie qe kan mbetur edhe 999 100,, :D,,kurajo :D

Temat e fundit