×
Hyrja
Profili

Tema me 1 000 000 postime.......

Tema me 1 000 000 postime.......

· 9465 · 154306

 • Postime: 12743

#8500 ne: 10-07-2012, 20:19:22
ose boje kpucesh

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#8501 ne: 10-07-2012, 20:51:34

 • Postime: 2649
 • Gjinia: Mashkull

#8502 ne: 11-07-2012, 13:43:14
Some people feel the rain. Others just get wet.

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer

#8503 ne: 11-07-2012, 15:23:53

#8504 ne: 11-07-2012, 15:44:20


:)

Kur do qe te vij te suvatoj ate shpin un ty?

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#8505 ne: 11-07-2012, 15:47:59
Po vrisja mendjen sa e ngarkojne ZY gjithe keto jpg dhe gif

#8506 ne: 11-07-2012, 15:49:30
Po vrisja mendjen sa e ngarkojne ZY gjithe keto jpg dhe gif

Kjo oblivion ti Shej nuk e perdor attachment function fare. Ka shume tangerllik.

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#8507 ne: 11-07-2012, 15:55:25
Kjo oblivion ti Shej nuk e perdor attachment function fare. Ka shume tangerllik.

eshte armike popullit ajo do me sabotu ZY :P

#8508 ne: 11-07-2012, 19:58:52
Te nxorrem me breke sheshit.

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#8509 ne: 11-07-2012, 23:01:20
Ne emer te popullit je e denuar me jetu 200 vjec

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#8510 ne: 11-07-2012, 23:21:39
po qe me ngjan fiks kur isha ne ate moshe

 • Postime: 2649
 • Gjinia: Mashkull

#8511 ne: 11-07-2012, 23:23:31
Ne fakt  keto fotot  qe postohen me linqe, pak e ngarkojne forumin  :)

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#8512 ne: 11-07-2012, 23:27:55
Pse s'i fshini ato qe jane postuar ktu e 7 vjet me pare qe ta lehtesoni forumin? :)

duhet me heq keto te tanishmet pastaj ato para 10 vjetesh

 • Postime: 2649
 • Gjinia: Mashkull

#8513 ne: 11-07-2012, 23:28:40
Pse s'i fshini ato qe jane postuar ktu e 7 vjet me pare qe ta lehtesoni forumin? :)

Pse u ankua ndokush qe po shkoakton probleme kjo? :)    Mua me duket shume ok   :)

 • Postime: 2649
 • Gjinia: Mashkull

#8514 ne: 11-07-2012, 23:29:42
Per Oqeanin! Larg duart te tjeret! :-[

 :DEhh te marrte e mira ty ...  :P    :perqafim

 • Postime: 2649
 • Gjinia: Mashkull

#8515 ne: 11-07-2012, 23:35:40
Lyje sa te dush murin, nuk ngjan bukur po pati zene myk!  :P


LOL    ;)

Jo jo ska vend  per ankesa ne kete drejtim besoj .

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#8516 ne: 11-07-2012, 23:39:45
Lyje sa te dush murin, nuk ngjan bukur po pati zene myk!  :Pper ke e ke ket mykun ti per anetaret e vjeter qe kane postu ne kete forum?

 • Postime: 1283

#8517 ne: 11-07-2012, 23:42:07

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#8518 ne: 11-07-2012, 23:53:52
fol shqip

 • Postime: 1283

#8519 ne: 11-07-2012, 23:54:36

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#8520 ne: 11-07-2012, 23:55:30

#8521 ne: 12-07-2012, 01:02:30

 • Postime: 1283

#8522 ne: 12-07-2012, 12:59:02

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#8523 ne: 12-07-2012, 15:31:19
#8827

#8524 ne: 12-07-2012, 16:09:56
#8827

I fusim nja 20 bump-e bashke? Se me ket ritem, aha nuk arrihet 1 milionshi.

Temat e fundit