Tema me 1 000 000 postime....... - 350 - Café Zerion ツ

×
Hyrja
Profili

Tema me 1 000 000 postime.......

Tema me 1 000 000 postime.......

· 9465 · 154535

 • Postime: 12743

#8725 ne: 29-08-2012, 15:03:46
9076

 • Postime: 219
 • Gjinia: Femer

#8726 ne: 29-08-2012, 15:43:48
Nese te duhen...
nga Jacques Brel

S’ke kuptuar gje...

Nese te duhen trena per t’ia mbathur botes
E anije me vela qe udhetimesh te shpien larg
Per te kerkuar diell qe t’a mbash ne sy
E kenge qe ti lehte mund t’i kendosh
Atehere ...

Nese te duhet agimi per te besuar te nesermen
Dhe te nesermen qe te mundesh te shpresosh
Per te gjetur shpresen qe te kap per dore
Per te gjetur doren qe ti ke braktisur
Atehere ...

Nese do te degjosh rrefime e fjale te moçme pleqsh
Per t’u ngushelluar per ato qe s’ke bere dot
Nese poezia per ty humbet vlere e behet loje
E nese jeta jote nuk eshte veç nje pleqeri
Atehere ...

Nese do te duhet pak merzitje per t’u dukur i thelle
A rremuje qytetesh per te harruar çdo zhgenjim
E pastaj delikatese per t’a ndjere veten te denje
E pastaj zjarr e nevrik per t’u dukur i forte trim
Atehere...

Atehere ti s’ke kuptuar asgje...

 • Postime: 12743

#8727 ne: 29-08-2012, 15:50:27

#8728 ne: 29-08-2012, 22:42:36
Top Gear S16 - Can we fit a Dead Man in the Boot?

Couldn't you have murdered someone smaller?
Anyone smaller would have been faster !

 • Postime: 12743

#8729 ne: 29-08-2012, 23:05:47

 • Postime: 12743

#8730 ne: 29-08-2012, 23:12:21
11.11

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#8731 ne: 29-08-2012, 23:39:27

 • Postime: 2649
 • Gjinia: Mashkull

#8732 ne: 30-08-2012, 10:24:41
" If you want your children be intelligent, read them fairy tails. -
  If you want  them to be more intelligent, read them more fairy tails. "   :)

A.Einstein

 • Postime: 12743

#8733 ne: 30-08-2012, 12:02:20

 • Postime: 2649
 • Gjinia: Mashkull

#8734 ne: 30-08-2012, 22:02:36

 • Postime: 2649
 • Gjinia: Mashkull

#8735 ne: 30-08-2012, 22:04:50

 • Postime: 1439
 • Gjinia: Mashkull

#8736 ne: 30-08-2012, 22:14:26

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#8737 ne: 30-08-2012, 22:22:59
:)

 • Postime: 12743

#8738 ne: 30-08-2012, 23:26:54
sa eshte ora?

 • Postime: 4261

#8739 ne: 31-08-2012, 17:32:49
Kjo firma e kesaj siper me pelqen , shume dmthn-se :D

#8740 ne: 31-08-2012, 18:28:08
Te isha un ketu do kisha bertit me megafon : HAPNI RRUGEN O KATNARE! CA KENI QE SHIFNI SIKUR KA ZBRIT NAI UFO.
Te gjith serioz duke pi cigare dhe duke bo "muhabet te rendsishem" sesi mund ta rregullojne keta te huajt Bentlyn.

Top Gear - Albania Special Xtra footage "The Puncture"

 • Postime: 12743

#8741 ne: 31-08-2012, 22:10:46
9094

 • Postime: 12743

#8742 ne: 01-09-2012, 00:00:25
ja naten per sot ....juve qe jeni online

#8743 ne: 01-09-2012, 06:20:00

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#8744 ne: 01-09-2012, 23:00:22

 • Postime: 12743

#8745 ne: 03-09-2012, 11:12:44
"Nëse njerëzit janë të mirë vetëm sepse kanë frikë nga ndëshkimi, dhe shpresa për shpërblim, atëherë ne jemi vërtet për keqardhje."
| Dr. Aid El-Karni
[/b]

 • Postime: 2649
 • Gjinia: Mashkull

#8746 ne: 05-09-2012, 15:31:35
Nese te duhen...
nga Jacques Brel

S’ke kuptuar gje...

Nese te duhen trena per t’ia mbathur botes
E anije me vela qe udhetimesh te shpien larg
Per te kerkuar diell qe t’a mbash ne sy
E kenge qe ti lehte mund t’i kendosh
Atehere ...

Nese te duhet agimi per te besuar te nesermen
Dhe te nesermen qe te mundesh te shpresosh
Per te gjetur shpresen qe te kap per dore
Per te gjetur doren qe ti ke braktisur
Atehere ...

Nese do te degjosh rrefime e fjale te moçme pleqsh
Per t’u ngushelluar per ato qe s’ke bere dot
Nese poezia per ty humbet vlere e behet loje
E nese jeta jote nuk eshte veç nje pleqeri
Atehere ...

Nese do te duhet pak merzitje per t’u dukur i thelle
A rremuje qytetesh per te harruar çdo zhgenjim
E pastaj delikatese per t’a ndjere veten te denje
E pastaj zjarr e nevrik per t’u dukur i forte trim
Atehere...

Atehere ti s’ke kuptuar asgje...


Shume domethenese, , so deep...

 • Postime: 12743

#8747 ne: 05-09-2012, 16:46:27
9101

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#8748 ne: 06-09-2012, 10:35:00

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#8749 ne: 07-09-2012, 22:41:49

Temat e fundit