×
Hyrja
Profili

Tema me 1 000 000 postime.......

Tema me 1 000 000 postime.......

· 9465 · 154396

 • Postime: 956
 • Gjinia: Mashkull

#8825 ne: 02-12-2012, 21:12:51
Desha me bo nji debat mbi qeniet supreme e te pashpjegueshme :D

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer

#8826 ne: 03-12-2012, 17:38:22

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#8827 ne: 05-12-2012, 13:06:46

 • Postime: 12234

#8829 ne: 05-12-2012, 14:57:25
Aj llav ju tu zemer aj llav ju tu.... :D :D

 • Postime: 2649
 • Gjinia: Mashkull

#8830 ne: 10-12-2012, 21:13:06
Pershendetje !   :)

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#8831 ne: 11-12-2012, 08:48:16
gjes gjes

 • Postime: 12743

#8832 ne: 14-12-2012, 07:39:39
hi & bye

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#8833 ne: 18-12-2012, 14:59:16

 • Postime: 12234

#8834 ne: 18-12-2012, 15:29:14
Miresia e mban Boten ne kembe.... ;)!

 • Postime: 1283

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#8836 ne: 24-12-2012, 11:50:13

 • Postime: 12743

#8837 ne: 24-12-2012, 11:54:32

 • Postime: 1283

#8838 ne: 24-12-2012, 12:15:10
Valle c'te kene brenda?? hmmmmm:

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#8839 ne: 24-12-2012, 12:17:21
Zgjidhni nga 1 dhe gezuar festat  :engjell:

 • Postime: 1283

#8840 ne: 24-12-2012, 12:18:22
Dy+1 dhurate se me duhen ben???

Gezuar ty! :) :)

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#8841 ne: 24-12-2012, 12:30:24
Sa te duash :)

Gezuar dhe vit i mbare Pasion!

 • Postime: 1283

#8842 ne: 24-12-2012, 12:50:00
Vit godites me miresi per ju Shej qofte 2013-a! :)

 • Postime: 12743

#8843 ne: 24-12-2012, 17:26:27
vit leshi per mua

 • Postime: 1283

#8844 ne: 24-12-2012, 17:51:06
vit leshi per mua
:(

Qofte me  i mire ky qe vjen :)

Dite koti kjo  e  imja sot :(

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#8845 ne: 24-12-2012, 19:27:30
Vit godites me miresi per ju Shej qofte 2013-a! :)
amin te lumte goja!

 • Postime: 12743

#8846 ne: 24-12-2012, 20:04:47
ashtu qofte o pasion  :P

 • Postime: 16
 • Gjinia: Mashkull

#8847 ne: 24-12-2012, 20:09:00
pse vit i bukur? pse vit leshi??

 • Postime: 2649
 • Gjinia: Mashkull

#8848 ne: 27-12-2012, 15:22:57

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

#8849 ne: 28-12-2012, 10:27:40
Do not stand at my grave and weep,
I am not there; I do not sleep.
I am a thousand winds that blow,
I am the diamond glints on snow,
I am the sun on ripened grain,
I am the gentle autumn rain.
When you awaken in the morning’s hush
I am the swift uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.
Do not stand at my grave and cry,
I am not there; I did not die.

Temat e fundit