×
Hyrja
Profili

Tema me 1 000 000 postime.......

Tema me 1 000 000 postime.......

· 9465 · 154305

 • Postime: 12743

#8900 ne: 24-03-2013, 15:41:22
8903

 • Postime: 1283

#8901 ne: 24-03-2013, 23:17:43

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#8902 ne: 24-03-2013, 23:21:38
Mos luaj me dikë që ka shumë durim, sepse kur ti të lodhesh, do jetë ai që do fillojë të luajë me ty

 • Postime: 12743

#8903 ne: 25-03-2013, 02:27:04
Mos luaj me dikë që ka shumë durim, sepse kur ti të lodhesh, do jetë ai që do fillojë të luajë me ty

Like

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#8904 ne: 25-03-2013, 22:42:12

 • Postime: 1283

#8905 ne: 29-03-2013, 23:49:08
CLIP L'amour est un soleil HELENE SEGARA

 • Postime: 18285
 • Gjinia: Femer

#8906 ne: 30-03-2013, 00:55:46
Serish me hall ti?? :perqafim :perqafim :D
ha ha joooooo :D

 • Postime: 1283

#8907 ne: 30-03-2013, 06:59:14
Andrea Bocelli & Hélène Ségara "Vivo Per Lei" on stage

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#8908 ne: 01-04-2013, 11:34:52
 :) :)

 • Postime: 1446
 • Gjinia: Femer

#8909 ne: 01-04-2013, 21:23:40

 • Postime: 12743

#8910 ne: 02-04-2013, 10:33:52
9913

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#8911 ne: 02-04-2013, 11:12:24
sa pune sot mer

 • Postime: 12743

#8912 ne: 02-04-2013, 11:25:35
mua me eshte lekura sholle.....me duket cdo dite isoj

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#8913 ne: 02-04-2013, 11:29:07

 • Postime: 12743

#8914 ne: 02-04-2013, 11:32:13
9917

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#8915 ne: 02-04-2013, 16:53:07

 • Postime: 12743

#8916 ne: 02-04-2013, 18:04:36
8919

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#8917 ne: 03-04-2013, 15:57:37

 • Postime: 12743

#8918 ne: 03-04-2013, 16:46:57
8921

#8919 ne: 03-04-2013, 22:20:50

 • Postime: 12743

#8920 ne: 03-04-2013, 22:23:02
Big brother hap dyert per ty dhe sekretin tend....eja dhe apliko

#8921 ne: 03-04-2013, 22:27:44
I'm Iron man.

 • Postime: 12743

#8922 ne: 03-04-2013, 22:28:21
Edhe big brother ashtu tha

#8923 ne: 03-04-2013, 22:30:47
Meqe dolem ke Big Brother ti Mishel, a do shkoje naiher aty ti?
Un do shkoja por do shkoja me 1 flakhedhese qe ta digja komplet studion.
Edhe jo se eshte nai show cop cop (dmth edhe per ate i cik ) por me shume nga inati qe nuk din me bo nai gjo origjinale.

 • Postime: 12743

#8924 ne: 03-04-2013, 22:32:22
Une do shkoja vetem me bo scoop.....do zeja dashnor qe gjithe amvisat te kishin me ca te merreshin tre muj
Do beja sevap

Temat e fundit