Ti...... - 22 - Café Zerion ツ

×
Hyrja
Profili

Ti......

Ti......

· 1883 · 38971

 • Postime: 1751
 • Gjinia: Femer

#525 ne: 04-01-2010, 02:53:27
Ti që më bëre lypëse dhe më mësove se si duhet përgjigjur një lypëseje.....

 • Postime: 541
 • Gjinia: Mashkull

#526 ne: 04-01-2010, 10:04:27

   Ti, je e para ne ket vit qe po komunikoj :)

 • Postime: 6970
 • Gjinia: Femer

#527 ne: 04-01-2010, 20:42:52
.........me mungon.

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#528 ne: 04-01-2010, 21:15:51

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#529 ne: 05-01-2010, 10:37:34
  Ti..qe je harruar rrugeve te qytetit
  simfonive te vjetra
  bores se tejshkelur...

  Ti..qe je harruar endrrave te fjetura
  neteve te strukura
  gotave gjysem te zbrazura..

  Ti..qe je harruar hijeve pa ngjyre
  kengeve pa ze
  diteve pa ndjesi..

  Gjurmet tua...trishtimi i ka mbuluar.

 • Postime: 2287
 • Gjinia: Mashkull

#530 ne: 05-01-2010, 18:35:53
ti...qe shkruan bukur  :perqafim

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer

#531 ne: 09-01-2010, 15:34:25
Ti...qe je flori...  :D :perqafim

 • Postime: 12234

#532 ne: 09-01-2010, 18:21:00
Ti qe me ke karmen pertoke...:D

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#533 ne: 09-01-2010, 18:29:54
ti qe me ke dicka borxh LOL

 • Postime: 2287
 • Gjinia: Mashkull

#534 ne: 11-01-2010, 00:11:48
Ti...qe je flori...  :D :perqafim

ti meriton lavdatat me te mira :)

mire se erdhe mrekullia e 8-te e botes :perqafim

 • Postime: 6970
 • Gjinia: Femer

#535 ne: 12-01-2010, 10:01:04
...... qe i thua vetes fund

 • Postime: 2287
 • Gjinia: Mashkull

#536 ne: 12-01-2010, 16:37:06
ti...cfare thua te them :D

 • Postime: 210
 • Gjinia: Femer

#537 ne: 12-01-2010, 23:36:36
.. po me trishton..

 • Postime: 12234

#538 ne: 12-01-2010, 23:39:12
Ti qe me ngrit karmen  cdohere...LOL

 • Postime: 210
 • Gjinia: Femer

#539 ne: 12-01-2010, 23:40:27
Ti po e tepron.. :P

 • Postime: 12234

#540 ne: 12-01-2010, 23:43:59
Ti  qe me kupton me se miri ne bote... :D

 • Postime: 210
 • Gjinia: Femer

#541 ne: 12-01-2010, 23:45:21
Ti qe nuk rrin asnjhere ne fjale.. :P

 • Postime: 136
 • Gjinia: Femer

#542 ne: 13-01-2010, 11:54:50
Ti ...dhe vetem ti...

 • Postime: 2568

#543 ne: 18-01-2010, 22:42:48
vertet je embel??

 • Postime: 12234

#544 ne: 20-01-2010, 20:03:48
..vetet qe je pffffffffffffffffff ff..........

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#545 ne: 20-01-2010, 21:59:23
ahh ti tii :D

 • Postime: 2568

#546 ne: 20-01-2010, 22:00:37
je nje ti

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#547 ne: 20-01-2010, 22:06:27
..je hije qe me ndjek..
s'mudem te te zhduk..
s'mundem te te prek...

 • Postime: 2568

#548 ne: 20-01-2010, 22:07:50
.. qe mua sme zhduk dot
..hajt takohemi dhe behemi shok

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer

#549 ne: 20-01-2010, 23:43:51
Ti...hakmarres I deklaruar  :P  :P

Temat e fundit